Du læser nu
Franske Fristelser

Franske Fristelser

Franske Fristelser

“Erhhh… Ahemm… Ehmm… Pardång!! U æ la farmaciiiii??….. Mersi bocuub!”…. Så flot lød det forleden et sted i de franske alper, da jeg glad kom trillende afsted med kombivognen og sovende pixi-partner.. Man sku’ da være et skarn, ik?! Og vupti-dupti; 10 minutter senere stod jeg på apoteket og forlystede mig langs hylderne.. Med hjem kom ovenstående – Klorane Tørshampoo (… yes yes – I behøver ikke sige noget… jeg lader jer vide, når jeg VIRKELIG har fundet den bedste there is), en rensefætter fra La Roche-Porsay, en deo og en ny solcreme med høj faktor… Jow.. Jeg ville også have haft den der Bioderma makeup-fjerner, men den havde de ikke – måske jeg kommer forbi et andet apotek at some point?! Nogen der ved om det er worth at lede efter?

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top