Du læser nu
What’s in your bag?

What’s in your bag?

… Indrømmet; jeg er svært nysgerrigt anlagt.. Hvilket også har drevet mine spørgsmål til de andre damer her på Looklab i løbet af de sidste par dage… For nu kender jeg dem efterhånden så godt, at jeg kan tillade mig at spørge, om alle de ting, jeg altid har gået og funderet over.. Som fx Sara’s virkelige yndlingsprodukter (helt ærlig – ender jagten på den perfekte mascara nogensinde?!), Trine’s trendforudsigelser (… pigen levede af at designe tøj – hvem vil ikke have facit fra start, for at undgå 17 fejlkøb i H&M henover sommeren?!) og Sofie’s eventyr (… fordi hun gjorde noget af dét jeg drømmer om, men endnu ikke har fået gjort… Some day!).

Men hvad så med Lotte!? Det er jo ingen hemmelighed, at Lotte er den, jeg kender bedst – og vi har for længst passeret det stadie, hvor man kan få stillet den umiddelbare nysgerrighed… Så hvad skulle jeg spørge hende om?! Ved jeg ikke alt der er at vide?! Eller – ihvertfald alt, der kan deles her?! Tjooow… Det skulle jeg faktisk mene. Men så alligevel – for der er faktisk ét punkt hvorpå Lotte og jeg er diamentrale modsætninger (I know, it’s hard to believe)… She’s a bag lady!! Og jeg har jo tidligere bedyret, at jeg virkelig ikke er særligt god til tasker. Sko er – derimod – mit kryptonit, min fetish…. min… erhm… welll.. I’m a shoe girl!!!

Så først overvejede jeg self at spørge, hvad det lige var ved tasker, der var så fedt.. Jeg har jo tydeligvis ikke selv set lyset. Men så gik det op for mig, at det måske var en lidt unfair opgave. “Hej Lotte. Jeg ved godt, du arbejder 80 timer om ugen for tiden, men nu skal jeg altså på ferie. Så gider du lige skrive et par linjer om tasker. Nothing special – du skal bare lige advokere hvorfor de ikke er sygt meget kedeligere end sko. Thx! Cupcake”. Mja. Istedet prøvede jeg selv at finde et svar. Jeg er ikke helt sikker på at det lykkedes. Men undervejs slog det mig, at Lotte er sådan én, der godt kan lide fine sager. Ikke ting, man decideret har på. Men ting man kan stoppe i en.. well.. taske!! Hun er all about accessories og små quirky gadgets.. Så måske det var svaret!? At taskerne kunne bære rundt på alle de små finurligheder?! Hmm…. En hypotese, der bare bad om at blive testet – så derfor: Lotte, what’s in your bag!?
What's in your bag?

Chanel Baby Cabas (Acie: Chanel… det’ klart… findes der overhovedet andre tasker!? 😉 )
Pung fra Louis Vuitton (Acie: Ah… min fejl.. LV er der jo også!)
Make-up pung fra Marc by Marc Jacobs (Acie: …. ahem.. og Marc Jacobs!)
Concealer fra Estée Lauder, Lanôme Cils Booster, Lancôme L’Extreme mascara
Yes To Carrots læbepomade, Carmex læbepomade, Clarins Natural Lip Perfector (blanding mellem en traditionel lipgloss og en plejende læbebalsam – YNDLINGS), antibacteriel håndgel (Acie: what’s with the lipbalms, lady!? Fetisch?)
iPhone 4 + headset
Havnekort-  adgangskort til lufthavnen (Acie:…. hvor du fra?…ej okay – den var for let.. never mind)
Rayban Aviator (Acie:…..pilotbriller – how oddly fitting!)
Nøgler
Oister mobil bredbånd (just in case)
Div. boner, der altid ligger og roder rundt på bunden af tasken
Random kuglepen + læbestifts kuglepen fra Marc by Marc Jacobs

 

Alright… Thx for sharing Helmuth. Jeg er ikke sikker på, at jeg kom svaret nærmere.. At hangen til tasker egentlig bare er et symptom på en helt anden tendens… Åh… Hm… kom gerne med input, hvis I der sidder derude har et svar.. What’s with the bags, people!?

 Kommentarer (3)
  • Hmm….Mnjaaa….altså, jeg er meget med Lotte på den her 😉
    For mig er det der med tasker noget med at selv om alt andet kikser, så passer tasken hver gang. Så når man står en morgen og bare ikke kan få noget til at virke, så kan man trække i sit mest basis og så lige have den lækre taske til at “gøre jobbet”. Vupti ud af døren og så føler man sig alligevel godt tilpas.
    Så de er mine safe items. (og de skal fyldes med lækkert dims hehe….)

    Yes, noget i den retning… 🙂

  • Jeg bliver altså nødt til at spørge til navnet Helmuth… Er det en eller anden intern joke?! 🙂 Jeg synes simpelthen det er så sjovt!
    Dejligt indlæg i øvrigt! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top