Du læser nu
Camilles Bedste Ferietrack

Camilles Bedste Ferietrack

… det er fredag, det er Påske, jeg er på ferie – musik må der til!! Og hvem bedre at spørge, end Looklab’s egen musik-ekspert!? Så til min lille føljeton om mine fellowbloggers, bad jeg derfor Camille om at vælge sit allermest yndlings ferietrack, og kan afsløre, at jeg (for obvious) reasons er enormt enig med hende.. Og bliver en lille smule sentimental, når jeg hører det… Jow jow – hende Camille har nu god smag. Også når det kommer til musik 😉

Mit ultimative ferie-track er “California” med Lenny Kravitz. Det oser af feel-good stemning, sol, roadtrips ud i det blå, ung kærlighed og gode venner. Jeg tror simpelthen ikke det er muligt at være i dårligt humør efter man har hørt den sang. Den er fra hans “Babtism” album, som efter min mening er et af hans bedste og mest helstøbte. Bestemt anbefalelsværdigt -især til en sommeraften på terrassen med en god flaske vino, og en man holder af 🙂

Thx Camille – jeg har seriøst hørt den på repeat i 1½ uge nu…. Oooog – det var dét for denne gang:) Håber I synes, det har været hyggeligt at læse lidt mere om mine roomies – måske på en anden måde end I er vant til? 🙂 Jeg har ihvertfald hygget mig med at lave det, haha! Gooood fredag ladies!!

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top