Du læser nu
Stockholm – Los Angeles

Stockholm – Los Angeles

Stockholm - Los Angeles

“Stockholm – Los Angeles” er én af mine absolutte all-time favorit blogs…. I know, I know – det er jo svært utippet;) Men Jennie er sick sjov, viser billeder af min gamle by og så kan hun også godt lide at gå i røde bukser.. Så I kan jo nok forstå, hvorfor jeg er lidt pjattet med hende Jennie. Hendes blog er hammer (ha!) god! Synes jeg – så sving forbi og tjek hende ud.. Men husk nu lige at komme tilbage hertil igen, at some point;)

Stockholm - Los Angeles

She’s Swedish, she lives in LA and she wears red pants – is it obvious much why I’m secretly crushing on Jennie!?

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top