Du læser nu
Er det sygt?!

Er det sygt?!

 Kommentarer (8)
  • NEEEEJ!! Jeg var backpacker i Asien sidste år – I tre måneder! Og ud over familien var mit tøjskab altså det jeg savnede aller mest!! Kigger man mine billeder igennem kan man se hvordan tøjet er sammensat i de samme sæt (tanktop + shorts – ALTID!) – Igennem hele turen 😉 Og mit fodtøj var løbesko, praktiske sandaler og klippere – Nej jeg var ikke super feminin og lækker 😉

  • Haha, jeg kan godt lide at du skriver civiliseret påklædning, når du har dine “klovne-sko” på! 🙂 Når det så er sagt, så synes jeg at du klæder dem smadder-godt! Og jeg er ellers ikke én der er så vild med de sko! Men du har omvendt mig! 🙂

  • Det er så absolut ikke sygt! Jeg har selv netop tilbragt en uge i de franske alper og savnede virkelig at tusse rundt i andet end skiundertøj og store fleece-trøjer.
    Jeg kom hjem sent i nat og selvom dagen i dag blot skal bruges til afslapning følte jeg et behov for at have noget ordentligt tøj på. Derfor sidder jeg nu i lækker buksedragt og dejlig makeup og ser Californication. Livet er nu underfundigt.

    xx

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top