Er Det Sygt?! | Acie
Du læser nu
Er det sygt?!

Er det sygt?!

Er det sygt?!

Er det sygt?!

Er det sygt?!

Er det sygt?!

…. at savne sin garderobe???? Efter at have tilbragt det meste af en uge i vatterede gevandter og slap-af-tøj, er jeg altså ved at savne at se lidt mere civilseret ud… Ah… Det skal blive godt, at komme hjem til skosamlingen igen!!

 Kommentarer (8)
  • NEEEEJ!! Jeg var backpacker i Asien sidste år – I tre måneder! Og ud over familien var mit tøjskab altså det jeg savnede aller mest!! Kigger man mine billeder igennem kan man se hvordan tøjet er sammensat i de samme sæt (tanktop + shorts – ALTID!) – Igennem hele turen 😉 Og mit fodtøj var løbesko, praktiske sandaler og klippere – Nej jeg var ikke super feminin og lækker 😉

  • Haha, jeg kan godt lide at du skriver civiliseret påklædning, når du har dine “klovne-sko” på! 🙂 Når det så er sagt, så synes jeg at du klæder dem smadder-godt! Og jeg er ellers ikke én der er så vild med de sko! Men du har omvendt mig! 🙂

  • Det er så absolut ikke sygt! Jeg har selv netop tilbragt en uge i de franske alper og savnede virkelig at tusse rundt i andet end skiundertøj og store fleece-trøjer.
    Jeg kom hjem sent i nat og selvom dagen i dag blot skal bruges til afslapning følte jeg et behov for at have noget ordentligt tøj på. Derfor sidder jeg nu i lækker buksedragt og dejlig makeup og ser Californication. Livet er nu underfundigt.

    xx

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top