Du læser nu
For foden af Alperne

For foden af Alperne

For foden af Alperne

… helliger jeg mig specialet fra en hospitalesstue – men det er nu ikke det værste specialekontor i verden…. Udsigten er forrygende, foråret absolut ankommet og den franske landsbyidyl allestedsnærværende.. Næ.. Jeg brokker mig ikke. Iøvrigt tak for de fine hilsner – jeg skal viderebringe dem fluks!! Ooog – hvis alt går som det skal, så sidder jeg på et SAS-fly med retning mod Skandinavien inden dagen er omme.. Mais oui!

For foden af Alperne

… mit midlertidige kontor har endda ferskenfarvede vægge… You had me at hello!!!!!… okay… måske ikke..

For foden af Alperne

What a view!! Gid man ku’ ta’ den med hjem!

For foden af Alperne

… Nogen der sagde 24 grader!? Jow jow… Very nice!

For foden af Alperne

Indsæt duften af nybagt baguette og lidt harmonikamusik i baggrunden – velkommen til La France, mes amies!

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top