Du læser nu
SNEAK

SNEAK

SNEAK
Egentlig skulle jeg bare have noget neglelak-fjerner…. Men før jeg vidste af det, var jeg kommet til at forgribe mig på adskillige shades of pink.. Viser frem senere! Derudover tjekkede jeg H&M’s Fashion Against Aids ud, men havde glemt mit kamera (DOH!), så fik ikke snappet nogle gode billeder.. Det sejeste (og dyreste… self) var lædervesten, men også den orange plastiktaske var pretty cool, og sølvclutchen ligeså. Meeen. Lidt for meget festival-feel til min smag:)

Had some errands to run, but somehow ended up downtown – adding several shades of pink to my wardrobe… full post later!

 Kommentarer (7)
  • Jeg var virkelig skuffet over kollektionen. Det eneste jeg kunne lide var de to gennemsigtige plastik tasker som jeg også har købt online denne morgen, og dem kunne jeg tilgengæld også rigtig godt lide da jeg har været helt vild med tanken om en gennemsigtig taske længe nu.
    Man skal bare lige tænke en ekstra gang over hvad man putter ned i den, men jeg syntes at den er helt perfekt til en tur på stranden, en shoppingtur med vennerne eller en hel dag i London 🙂

    xxCaroline
    thefashionfrog.blogspot.com

  • Lædervesten og sølv clutchen er nok det eneste jeg kunne tænke mig. De andre ting er ikke rigtig mig.

  • Hahahahaha – sorry ladies! det var dét eller nothing… var på vej til lunch med lynets fart.. ville bare tjekke ind – det var absolut ikke for at være en tease:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top