Du læser nu
Back On Track

Back On Track

Back On Track

Back On Track

Aaah – efter en lang dag foran computeren er der nu ikke noget som en tur i sporet.. slet ikke, hvis man lige har været på påskeferie, og det således er et par uger siden man sidst havde spændt løbeskoene på… og Stockholm er altså også bare så pæn, at næsten kickstarter motivationen rundt på løberuten… win! derudover fik jeg forleden designet min sko færdig på Facebook – er der nogen af jer, der har været inde og lege i applikationen!? Har godt nok fået noget tid til at gå med at sidde derinde og pille… Uvurderlig overspringshandling! Ooog – nu glæder jeg mig godt nok til de kommer! Weehuu!! Iøvrigt går jeg og funderer lidt over, hvad jeg skal spørge om til konkurrencen om de 3 par jeg har fået lov til at gi’ væk – hvis der er nogen nysgerrige sjæle derude, der sidder med et løbe-spørgsmål I godt kunne tænke jer andres mening om, må I gerne smide en kommentar:)

Back On Track

Evening run in Stockholm – amazing after a long day in front of the computer….

 Kommentarer (8)
 • Hvor er de fede og farverige! 🙂
  Hvad med råd til at holde motivationen? For det er vel nærmest, der de fleste af os har problemer 🙂

  The Fashionphile

  -https://fashionphileme.blogspot.com/

 • Du er ikke den eneste der har brugt en del tid med sko-designeren! 😉 Jeg har efterhånden lavet en del sko… Men hvor er de seje, de du har lavet! De er virkelig fede 😀

 • Uh, jeg har godt nok ikke noget forslag til et spørgsmål. Men Ih, hvor vil jeg gerne vinde et par af dit design! De er super fede – jeg kan lige se mig selv stavre rundt i dem 😉

 • Er helt enig med Anita og klikkede ind på kommentarerne for at skrive det prik samme. Har tidligere løbet en del halvmaraton og været en habil løber, men har det seneste halve års tid døjet voldsomt med skinnebensbetændelse. Har gået til massør, fysioterapeut, fået og lavet masser af øvelser, skiftet sko (efter grundige løbetests etc. de rigtige steder) og lige lidt hjælper det – kan bare ikke komme af med skidtet. Så det ville være fedt, hvis der sad en derude med lidt hokus pokus-viden;-)

 • Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad folk gør imod det dersens skinnebensbetændelse? Jeg får det konstant. Jeg elsker at løbe og der er et halvmaraton i sigte i september. Men det er sgu et bøvl at træne op til når man gang på gang bliver sat tilbage et par uger.

  Dejlig løbested du har dig der 🙂

 • Din version er fede, Acie! Dog var min egen version federe.. Gad gerne, at jeg kunne designe og få produceret min egen løbesko… Svedigt!

  Nogle spørgsmål, som efter min mening kunne være spændende at vide, kunne være: Hvad er dit bedste løberåd? Hvordan holder du motivationen højt? Hvordan startede du din løbekarriere? Eller lignende.. Det kunne være fedt med et spørgsmål, som andre (både folk der allerede løber og folk der gerne vil begynde at løbe) kan bruge – hvis du forstår?

  God aften…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top