Simplify Life - Acie

Simplify Life

Simplify Life

Jeg vågnede af at solen strømmede ind af mine vinduer, spiste jordbær til morgenmad, følte at jeg havde en god hårdag og var totalt klar til bare at føle mig pæn i jeans, tee og læderjakke… Keepin’ it simple og comfy.. Ahhh… Det her er en god dag!

Simplify Life

Simplify Life

Simplify Life

Keepin’ it simple and comfy in jeans, a tee and my leatherjacket… the sun’s shining, I had strawberries for breakfast and felt like I had a good hair day.. Ah -today’s just a good day!

32 kommentarer

 • Skoene er så fine – har dem selv 🙂
  Til jer der kommer fra DK koster de 129 kr i de danske HM. De er så rare og bløde. Den perfekte sommersko 🙂

 • Hvordan kan det egentlig være at du ikke fast skriver hvad du har på, Acie? Det kaster vel en forfærdelig masse spørgsmål af sig hele tiden..?

 • Aaah – thx you guys!! Jeg har haft en hamrende psyko lang dag (med alt muligt kaos, champagne, taxaer, smalltalk, suits, aktiepriser, Datastream.. og well den slags ikke-modeblog-relaterede ting), så der er da ikke noget bedre, end at komme hjem til alle jeres smadder søde kommentar..

  Lika og Style Stories: gammel gammel sag fra Dixie! 🙂

  Line: jeg gir’ fluks din ros videre til min fotograf!! Det vil absolut vække glæde!! 🙂

  Fie, Simone og Dana : skoene er bare fra H&M! Har lige købt dem for sølle 149SEK!!

  Linda og Tine: yes, det er en T by Alexander Wang! Min er en L – mit råd er bare at tage den så stor som muligt uafhængigt af hvad størrelse du er – den er SÅ rar og bliver kun federe af at være lidt for stor imo:)

  fik jeg mon alle med nu!? 🙂

  (og ved ikke hvad ham i baggrunden lavede – fortalte en historie der krævede store armbevægelser!? 🙂 )

 • Lækre bileder! Hvad har ham “juhu-pigen” bag ved dig lige gang i? Prajer han en taxi eller vil han bare gerne være med på billedet?! 😀

 • Jeg beundrer dig for din evne til at bære så simpelt et outfit, men se så cool ud!
  Altså din stil er så anderledes fra min! Min er jo så indviklet og detaljeret i forhold til dig, og jeg ligner altså ikke et juletræ ;D Men alligevel er jeg helt vild med din stil, og jeg tror altså at det bla. er fordi at du bærer det så godt!

  ps. Hvad sker der for manden i bagrunden på billede 2?! XD Jeg kan ikke finde ud af om han vil kramme dig eller siger “wow wow don’t shoot” til kameraet XD

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Hvor ser du godt ud! Elsker at dit outfit er så enkelt, men at der samtidig er en masse små detajler 🙂

  Vil forresten gerne lige kommentere på det fotografiske aspekt… Jeg synes dine billeder er blevet virkelig gode her på det sidste – misforstå det ikke, de har altid været fine, men lige for tiden synes jeg de er fænomenale. Virkelig en fryd for øjet, specielt et billede som det første! Endnu en grund til at jeg elsker at klikke mig en på din blog – tak!

  Ps. Jeg elsker ham manden i baggrunden på andet billede – der er vist en der godt kan lide, at blive fotograferet…

 • Ahh, jeg elsker sådanne dage! Og du sér godt ud! Faktisk har du jo en ultra enkel stil, og flere af dine ting går igen og igen, men alligevel formår du altid at være inspirerende. Sejt!

 • Dejlig føgelse at vågne med:-) uhh sidder og får helt lyst til jordbær – nå men vindruer må vikariere i dag.
  /Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top