Sommer i Sthlm - Acie

Sommer i Sthlm

.. jeg forestiller mig, at den her bliver en decideret sommer-pest i Stockholm.. Og flankeret af rigelige mængder rosé, lange Skärdgårds-nætter og solbrændte sommerkinder, skal jeg ikke være for fin til at danse lidt med…. Eric Amarillo – Om Sanningen Skal Fram. Jeg kan ikke helt huske, hvor meget svensk man forstår i sange, hvis ikke man taler det sårn’ til hverdag – men teksten er virkelig skæg og borderline inapprorpiate;)

5 kommentarer

  • ej, hvor er den awesome!! Den har kørt på repeat siden jeg hørte den lige da du postede den.. Tak! 😀 Og teksten er jo virkelig sjov.. Måtte dog lige søge lidt hjælp med lyrics, for mit svensk er desværre ikke så godt som jeg ville ønske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top