Til gårdagens grillfest havde jeg bagt en hindbærtærte (aka. hallonpaj på svensk) til dessert – det er en Acie-klassiker, som jeg første gang blev introduceret til i hjemkundskab en gang for mange mange mange år siden… Men; den er super let og super god! Det hele gik lidt stærkt, så jeg fik ikke taget billeder undervejs, men det er så let, at det næsten ikke behøves!
2æg og 160g sukker piskes hvidt og herefter piskes 100g mel i massen.. En tærteform smøres med smør og herefter hældes dejen i. Til slut drysses 200g frosne hindbær ud over dejen sådan lidt tilfældigt. Kagen bages så i 25-30 i en forvarmet ovn på 200grader – et voila… Jeg serverer den gerne med vaniljeis:)
Tags
Okay, nu har jeg lige forsøgt.. Men nej! Den er fuldstændig rå inden i?
Mmmm!!!! jeg tror lige, jeg går ud og prøver 😉
Anne Sofie
http://www.keepitoriginal.wordpress.com
Mums, den ser lækker ud! Bliver helt sulten 🙂
Årh det kunne jeg godt spise! 😀 Jeg eeeeelsker hindbær i sommerens sol og varme, nu mangler vi så bare varmen (ja og for mit vedkommende hindbær tærten)
xxCaroline
thefashionfrog.blogspot.com
Lyder virkelig nem – tror også den passer godt til en søndagskage 🙂
Lækkert!
Den tror jeg vidst nok lige at jeg skal til at prøve. Hvor ser den bare lækker ud ! 😀
https://LaElinger.blogspot.com
Ååårh hvor ser den go’ ud! Altså hvis man kunne leje dig til at bage for én en hel dag, så gjorde jeg det gerne 🙂
/Anna
Hold da op den skal jeg da bage i morgen som hygge søndag overraskelse til manden…og mig selv:-) super lækkert ser det i hvert fald ud!!
/Camilla
Uuuh! Den ser lækker ud! Og så er den tilmed let at lave. Det tør jeg da godt kaste mig ud i og prøve af ! 🙂
Nesta,
https://neonstars.blogspot.com/
Meeeeel 🙂 Min fejl!
Hvad skal i efter æg og sukker? 🙂