Du læser nu
Photo Diary SAT 30.04.11

Photo Diary SAT 30.04.11

kl 09:13 – Jeg har tømt min håndtaske for… well… rod.. mine absolutte faves of the moment havnede i vindueskarmen – mine uundværlige solbriller, en koralfarvet orange-ish neglelak jeg har fået af Sara, en neonpink læbestift jeg dansede i igår på toppen af Stockholm med stor knold, converse og førnævnte solbriller…. og sidst men ikke mindst – et af mine seneste gadgetkøb; mine høretelefoner, der er absolut uundværlige, når man flyver så meget som jeg gør… købt i Geneve lufthavn.

kl 13:02 – jeg har brugt formiddagen på at panikshoppe et outfit jeg skal bruge imorgen.. jeg havde egentlig planlagt, at jeg skulle have den her på – men den nåede ikke at dukke op i tide… fordømt.. yes.. min lejlighed er et stort kaos – jeg skal til lufthavnen kl 14 og jeg har ingen idé om hvad jeg skal kaste i kufferten. Kender jeg mig selv ret, bliver det ALT…. heels kommer jeg ihvertfald ikke til at mangle.

Kl 14:52 – hello Arlanda aka ‘my second home’… godt at se dig igen, gamle svinger!

Kl 15:12 – räkmacka til Acie. Jo tak, som byder. Jeg drømmer mig til Dramatens tagterrasse og rejemadder i et format, der tangerer til det vulgære… Flankeret af et glas rosé og en blid Stockholmsk sommerbrise, der lugter af Skärdgård – dét er lykke!

kl 15:21 – “jag är väldsmedborgare, alla länder är mitt hem”…. w.o.r.d..

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top