Goin' Pro - Acie

Goin’ Pro

Goin' Pro

… forleden aften deltog jeg i et middagsarrangement, der påkrævede business attire… og sidst jeg viste den slags var I mange der jublede, så deler gerne igen, selvom jeg nu ikke føler, at det er noget jeg er specielt god til 🙂 Håret blev sat op og istedet for skjorte havde jeg en Acie-farvet top med pallietter på – det var jo aften! På fødderne havde jeg mine Chanel-ballerinaer, og da jeg (pga lang taxa+t-bana historie jeg vil spare jer for) senere på aften måtte vade tværs over Stockholm på mine flade konvolutter (indtil jeg i et lykkeligt øjeblik blev genforenet med min cykel), kostede det således en konge-vabel på højre fod. Ad. Pæne er de, de Chanel’er – men bekvemme.. hm.. mjaa… not so much..

26 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top