Du læser nu
Goin’ Pro

Goin’ Pro

Goin' Pro

… forleden aften deltog jeg i et middagsarrangement, der påkrævede business attire… og sidst jeg viste den slags var I mange der jublede, så deler gerne igen, selvom jeg nu ikke føler, at det er noget jeg er specielt god til 🙂 Håret blev sat op og istedet for skjorte havde jeg en Acie-farvet top med pallietter på – det var jo aften! På fødderne havde jeg mine Chanel-ballerinaer, og da jeg (pga lang taxa+t-bana historie jeg vil spare jer for) senere på aften måtte vade tværs over Stockholm på mine flade konvolutter (indtil jeg i et lykkeligt øjeblik blev genforenet med min cykel), kostede det således en konge-vabel på højre fod. Ad. Pæne er de, de Chanel’er – men bekvemme.. hm.. mjaa… not so much..

 Kommentarer (26)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top