Du læser nu
Miniature Mode

Miniature Mode

Miniature Mode

Miniature Mode

Hvem siger, at man ikke kan elske en denimskjorte, bare fordi man er knap 3mdr gammel?! Jeg har gjort det til mit fasterlige bidrag til opdragelsen, at forvandle señor Pix til små-preppy mini-mand… Og helt ærlig – hvem kan stå for casual cool i miniature-format!? Not me… Hvis der sidder nogle mødre/fastre/mostre derude, der lige som undertegnede forlyster sig med mode til minimennesker, så kan jeg anbefale, at slå et sving ind om KappAhl, hvis man ever er i det svenske – stort udvalg, masser af øko-bomuld og rimelige priser (for let’s face it – de kan jo passe det i 5 minutter, før det er for småt igen… sådan nogle vokser jo som ukrudt!)…

 

(og sorry – vireklig irrelevant for mange af jer… men then again; det er jo pretty cute, right!?)

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top