Du læser nu
Phew

Phew

Phew

… det var heldigt, at I synes opsat hår var et hit (TAK! for alle jeres fine kommentarer… min frygt for at blive corporate-kedelig post speciale aftager for hver af jeres fine ord) – det var nemlig en general-prøve til dagens opsætning, og det havde jo unægteligt været træls, at sidde dér med opsatte lokker, mens kommentarerne haglede ind om, at det virkelig ikke klædte mig 😉 Jeg skal nok smide en guide asap – men dagens idag, tilbringes i familiens skød. Som flere af jer havde gættet, skulle min pixi-partner nemlig døbes idag, og den stolte faster fik æren af at stå fadder i Marmorkirken fra morgenstunden. Og hermed et sneak på dagens outfit – fuldt indlæg kommer, så snart jeg er hjemme ved min egen computer igen. God søndag d’damer 🙂

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top