Du læser nu
Up In the Air

Up In the Air

Up In the Air

Jeg og mine uundværlige hørebøffer sidder i lufthavnen og venter på at boarde dagens sidste SAS-fly med retning mod min lejlighed, min seng og min pude.. Ahh.. Beklager radiostilheden idag, men jeg har haft travlt i den virkelige verden – kommet nærmere fremtidige eventyr og groet en bums af betragelig størrelse på højre kind… jow jow… den slags kan jeg også! Vi ses i Stockholm ladies – jeg glæder mig til at ramme verdens fineste og rareste lille hjem engang inat:)

Ooooooog ppssssssst – nu er der under 2 uger til Fashion Flea og vinderen af “min” stand trækker jeg derfor imorgen… tjek det ud på Facebizzle!

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top