Water Front - Acie

Water Front

Water Front

Barnedåbs-outfittet blev unægteligt ikke helt som jeg havde tænkt – den pink kjole dukkede jo ikke op i tide, og i mellemtiden havde jeg lånt min nude-farvede palliettop ud. Doh. Så istedet blev det altså bare sorte smalle jeans, lidt jersey-flæser og højt hår.. Panik-pakningen prioriterede komfort, og således blev outfittet altså besluttet… easy as pie, egentlig. Iøvrigt bliver jeg ofte spurgt om hvor høj jeg er – jeg ku’ forestille mig, at disse sko (som iøvrigt er fra Zara) ville afføde flere af den slags spørsgmål; jeg er 178cm lang!

Water Front

Water Front

Water Front

Water Front

Family festivities on Sunday – I really intended to wear something else, but well… the dress I’d ordered didn’t arrive on time.. dammit… soooo… well… yes… this wasn’t exactly what I had in mind – but it’d just have to do.

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top