Du læser nu
Water Front

Water Front

Water Front

Barnedåbs-outfittet blev unægteligt ikke helt som jeg havde tænkt – den pink kjole dukkede jo ikke op i tide, og i mellemtiden havde jeg lånt min nude-farvede palliettop ud. Doh. Så istedet blev det altså bare sorte smalle jeans, lidt jersey-flæser og højt hår.. Panik-pakningen prioriterede komfort, og således blev outfittet altså besluttet… easy as pie, egentlig. Iøvrigt bliver jeg ofte spurgt om hvor høj jeg er – jeg ku’ forestille mig, at disse sko (som iøvrigt er fra Zara) ville afføde flere af den slags spørsgmål; jeg er 178cm lang!

Water Front

Water Front

Water Front

Water Front

Family festivities on Sunday – I really intended to wear something else, but well… the dress I’d ordered didn’t arrive on time.. dammit… soooo… well… yes… this wasn’t exactly what I had in mind – but it’d just have to do.

 Kommentarer (18)
 • Hej Acie.
  Jeg er en daglig læser og stor fan af din blog… men nu kommer de rnoget der evt. kan lyde lidt kritisk, men jeg regner med at det er okay 😉

  . jeg har ved.. tror.. at du er glad for din Gina Tricot top som her og her: https://acie.looklab.dk/page/2/

  men det første outfit, syntes jeg var nogenlunde, med den matchende hvide top under, men jeg forstår altså ikke hvorfor du har en hvid top under den på det her outfit? i mine øjne clasher det fuldstændig, med et ellers super fedt outfit… jeg syntes bare det evt ville være bedre med en sort top under. 🙂
  – bare et forslag og noget jeg har undret mig over… det kunne jo også være at i din tøjkrise, du bare ikke videre har tænkt over det 🙂

  håber det er ok, med den slags kommentarer

  – Nanna
  https://fashionavecnanna.blogspot.com/

 • Ah thx ladies – jeg er ked af, at jeg er så dårlig til at få svaret på alle jeres kommetarer for tiden, men specialet er bare lige ved at tage livet af mig. Kæmper for at holde hovedet oven vande!

 • Er enig med de andre piger, skoene er fantastiske. Så er det ok at kjolen ikke kom 😉

 • Med efterligninger mener jeg de forskellige platforms, der er kommet til kort tid efter jeres..

 • Godt reddet, synes jeg..

  Lidt noget andet, men har tænkt på det et stykke tid og glemt at spørge – so here it comes – hvem fandt egentlig på Looklab i sin tid? Og hvordan har du/Looklab det med alle de “efterligninger” derude…? Har I det sådan – fint nok, men vi kom først eller er det ikke særlig populært? Hvis du altså overhovedet har lyst til at udtale dig om det:)

 • Årh hvor jeg altså bare glæder mig til at se dig i den kjole!!!! 😀 jeg ELSKER farven!
  ps. hvor er dine lækre stilettos fra?

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Ærgeligt at kjolen ikke nåede frem, men du er hamrende chic alligevel!
  – Og hold da op, jeg havde ikke troet at du var 178!? Havde nu godt lagt mærke til at du har nogle lækre lange stænger! 🙂

 • Rigtig fin ser du ud 🙂 Skoene er rigtig fine og sætter lige prikken over i’et (som sko jo ofte gør :))

  /Anna

 • De er bare for fede de sko der! 🙂
  – Så kan man sidde her og ærge sig over man ikke har en Zara butik i Aalborg 🙂

  Men så er det godt man skal til London på søndag!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top