Du læser nu
ACIE X NIKE – VIND!

ACIE X NIKE – VIND!

Wåhåå – som tidligere skrevet, så har jeg, Sara og Sofie hver fået lov til at udlodde 3 par af vores eget sko-design til vores læsere… Pretty damn cool – jeg håber, at de af jer, der vinder mine kan lokkes til at sende et billede af dem in action (men det er self ikke et krav… det er kun fordi jeg er nysggerig 🙂 )…. For at vinde skal I bare skrive en mail til nikefree@looklab.dk, hvor I i emnefeltet skal skrive Acie + skostørrelse… Hvis I ikke allerede er tilmeldt Looklab Friends*, bliver du det automatisk – men som Sara skriver, så er det ikke ligefrem fordi vi spammer jer these days 😉

Ooog – derudover har jeg to spørgsmål. De er ikke en del af konkurrencen, så alle må meget gerne komme med input, hvis I har gode råd; der var flere af jer der døjede med skinnebensbetændelse – er der mon nogen af jer andre der har gode råd til det!? Og derudover – jeg synes godt min motivation lidt kan svigte engang imellem; jeg har for tralvt, det regner etc. etc.. Hvordan holder i motivationen i mere end 5minutter af gangen!? Er der nogen, der kan dele nogen gode tips!? Min bedste motivation hedder pt Sara – hun er jo gået helt i træningsmode og fyrer afsted medsundhed og træning (hvilket jeg ELSKER! Det var efter hendes træningsdagbog på Eurowoman sidste forår, at jeg for alvor forelskede mig i Sara’s blog… anyways), men på den anden side, er det også alt for let, bare at trykke på det røde kryds og undgå den dårlige samvittighed hun også kan gi’ mig, hvis jeg ikke får trænet… Hvad gør I andre!?

 

*Find regler og vilkår HER!

 Kommentarer (31)
 • Hey Acie 🙂

  Jeg har lige deltaget i din fine konkurrence her 🙂

  Og så angående din skinnebensbetændelse:
  Jeg læser til sygeplejerske, og så vidt jeg har læst mig frem til, så skyldes det en ophobning af væske i benene – derfor skulle støttestrømper.. som ja, mormødre tit bruger (…) altså hjælpe. Jeg har ikke selv prøvet tricket, da jeg ikke har haft det selv, men det burde forhindre en væskeophobning 🙂

  Kærligst
  Christina

 • Så er spamfilteret tjekket, men der er nu stadig ikke svar fra mailen til din. Mystisk! Sofie var for øvrigt nummer tre – og den gik fint igennem. Mon ikke jeres teknikmand har styr på tingene, jeg undrede mig bare, så jeg ville lige give lyd – hvis der nu var noget galt.

  Tak for svar! 🙂

 • Malene: ringede lige til vores teknikmand og spurgte – han sagde at det skulle virke, men om du måske lige gad tjekke dit spamfilter? han mistænkte, at hvis du allerede havde fået to helt ens mails, så ville den 3. blive sorteret fra? 🙂

 • Jeg skal løbe stockholm halvmarathon i september, Jeg har altid haft problemer med at holde motivationen, men jeg glæder mig helt vildt til løbet og til at kunne løbe længere end de ti jeg tidligere er kommet op på…
  Der ligger et løbeprogram på nettet som er startet i denne uge (20 uger inden løbet)

  Og helt vildt godt råd det dér med at man skal nyde at løbe – det er jo egentlig ikke så mærkeligt kroppen ikke gider ud og løbe.

  Det er sjovt det med motivation – for tro det eller ej, du er faktisk en motivation for mig – når du har skrevet at du har været ude og løbe, så får jeg også lyst!
  Held og lykke!!

 • Hej Acie!
  Jeg har lige et lille spørgsmål til konkurrencen – nu har jeg nemlig sendt en mail til din konkurrence hele to gange, men jeg får altså ikke sådan en fin mail tilbage om tak for deltagelse, ligesom jeg fik fra både Saras og Sofies (og derfor sendte jeg nummer to mail – men der kom så heller ingen tilbagemelding dér… Mærkeligt, mærkeligt).
  Skal jeg prøve igen, skriver til en anden mail eller gå ud fra, at jeg er med i konkurrencen alligevel?

  Jeg kunne nemlig virkelig godt bruge sådan et fedt par løbesko. 😉

 • de er bare SÅ fede!

  jeg træner med et hold, og det holder altså virkelig motivationen! men ellers er musik også altid godt ;-).

 • I overrasker mig gang på gang, når I tager jer tid til at skrive lange og virkeligt hjælpsomme kommentarer – tusind tak!!!! Virkelig!!

  Jeg håber, at dem der døjer med skinnebensbetændelse, fandt lidt hjælp her – og selv, vil jeg absolut overveje, at melde mig til et løb… det ku’ være sjovt – er bare bange for at være virkelig dårlig!? Det samme gælder en klub – tænk at være den allerlangsommeste!? Gisp!

 • Hej Acie,

  Meld dig ind i en klub, eller find nogle (standhaftige) venner at løbe med…det er hundrede gange sjovere når man ikke er alene om det, og så er der også nogle der bemærker når man ikke er der. At melde sig til et løb er også en god måde, for så er der som regel et anbefalet træningsprogram der dikterer at man skal løbe så og så meget hver uge. Skal selv løbe halv-marathon denne uge, og kunne ikke løbe 4 km i streg for et år siden…for mig har det i hvert fald virket…

  Angående skinnebenene, så ville jeg søge professionel hjælp. Der kan være alle mulige årsager (forkert hoftestilling forårsaget af fx. for stærke rygmuskler ifht. mave, løbesko, underlag osv.). En enkelt konsultation er som regel ikke så dyr, og du kommer til at døje med det kronisk hvis du ikke får has på det der i virkeligheden er i vejen…

 • Jeg har simpelthen fastsat 3 faste dage om ugen hvor jeg løber efter et løbeprogram fra Iform.dk. Det gør at jeg har sagt til mig selv at “Du skal ud at løbe” og så snart der er gået en uge (3 x løb) så tænker man slet ikke over det længere – det er bare en vane ligesom at børste tænder eller tage strømper på 😉 Jeg kan derudover kun anbefale at løbe efter et program – fx. fra Iform.dk – så mærker du fremskridt og det er derudover en kæmpe motivation at man kan se hvor meget man har forbrændt + en masse andet på iform.dk.

  Og hvis jeg vinder dine lækre løbesko – så skal du nok få et billede af dem “In Action” 🙂

 • Hej Acie
  Som nævnt af et par andre er at tilmelde sig til et løb en fantastisk motivator(is it a word??)
  Jeg har tilmeldt mig ½marathon og løber sammen med en veninde én gang om ugen og de to andre gange jeg løber, tager jeg høretelefoner på og lytter til lydbøger – Det skal så også lige siges at jeg ellers ikke har så meget fritid til at læse og jeg nyder lige at få en time eller to for mig selv
  :o)

 • For pokker hvor er de fede!
  jeg ville super gerne vinde dem, hvis ikke det var fordi jeg har en mistanke til at det var mine nike free der i sin tid gav mig skindebensbetændelse…! Det er virkelig ikke for at “piss on your parade”, men de var bare ikke det optimale for min træning (træning i stil med thai bo/step)
  Hilsen Lina
  ps så er chancen jo bare større for de andre 🙂

 • Jeg er blevet sådan en der er blevet løbe-afhængig og har gennemført hele tre marathons. Rimelig crazy, da jeg for 4 år siden aldrig havde løbet mere end 5 km.
  Det der holder mig igang, er at have et mål med min træning. Det kan eksempelvis være, at jeg er tilmeldt et løb. Der er rigtig mange sjove løb over sommeren – de kan nævnes i flæng: I Form, Spartas Kvindeløb, Alt for damerne, hvor løbet kan kombineres med en lille picnic OG man oven i købet får en lille gavepose med. Gør så noget vildt og meld dig på en lidt længere distance, så du er tvunget til at træne, for det ikke bliver et helvede. Der er masser af programmer på nettet. På den måde kom jeg helt op på maraton-distancen. Jeg vejer både 10 kg for meget og er en doven hund, så hvis jeg kan løbe maraton kan alle (Jo, seriøst)

  (PS Acie – Hvis jeg vandt dine ultraseje løbesko, kunne jeg tage dem med til NY den 6. november, når jeg skal løbe maraton der – win win)

 • Jeg læste for halvandet årstid siden et uddrag fra en løbecoach, der skrev, at det er god idé, at finde nydelsen i at løbe. Det gav god mening for mig, ikke kun, at nyde følelsen efter løb, men at nyde den undervejs..:-) Dvs. løb i et tempo, der er gør, at det kan være rart, gå når kroppen har behov for det (-og ikke kun, når egne forventninger er opfyldt! o.s.v) og i det hele taget lære at lytte til, hvornår kroppen kan være med og har det rart – og derfor ikke piske sig sig selv “fordi NU skal den ha’ en skalde”. Således gradvist opbygge en god form, mens det er rart – og ikke er ved at gå kløjs i sin egen vejrtrækning. Siden da, lavede jeg et nytårsfortsat, der lød på, at jeg skulle lære, at nyde mine løbeture, ligegyldigt, hvorlangt jeg skulle ned i tempo og ligegyldigt, hvor pinligt mange gange, jeg måtte stoppe. så jeg ikke skulle ‘tvinge’ mig selv ud af døren flere gange om ugen, men jeg kunne have LYST til, at løbe. Du løber jeg uden problemer 10 km og NYDER det!! Jeg har løbet on and off i 6-7 år og har da også løbet 10 km masser af gange, men næsten hvergang har det været et slæææb på slæb. Det er mega demotiverende og skal motivationen fastholdes på længere sigt, synes jeg selv, at jeg har fundet den helt rette metode; Lær at nyd det!

  Når det er sagt, er der naturligvis dage, der er sjovere end andre – og på dage, hvor jeg er træt eller af anden årsag, har mindre lyst til at løbe, tænker jeg altid “Man fortryder aldrig en gennemført løbetur, men ofte en aflyst! Det får mig gerne afsted..;-)

  Held og lykke,
  Anne

 • Yiiihaaaah, jeg er så glad for, at du fik lavet det med samme farve på snørebåndene som på striberne i siderne, det ser TOPfedt ud!
  Jeg har desværre ingen råd, for jeg mangler selv en løbepartner: ingen løbepartner = ingen motivation. :o(

 • Hej Acie 🙂
  – angående skinnebensbetændelsen skal du ligge persille på skinnebenet og så vikle husholdningsfilm om, også en varm strømpe natten over 🙂
  – det lyder som en af de der typiske husholdningsråd, og det er det sjovt nok også jo, men denne virker 🙂 ellers bare en masse udstrækning, den hvor man stiller sig og presser skiftevis fødderne mod en mur (tæerne).

  og lækre sko 😀

 • angående skinnebensbetændelse, så kan det være nødvendigt at holde en pause fra løb hvis man først har fået det.. men ellers kan man som forebyggelse massere sine skinneben lidt hver gang man har været ude at løbe. jeg massere bare lige 10 sekender på hvert ben efter jeg har strukket ud, og jeg har ingen problemer med betændelse..

  jeg tror at massagen gør at man lige får “fjernet” det mælkesyre som kan ophobe sig når man har været ude og løbe..

  angående motivation, hjælper det mig meget at sætte mig nogle mål.. e.g. udholdenhed, længde på løberute, tid, vægt, osv..
  min veninde har lige købt et løbe-ur med gps osv, det har virkelig fået hende til at gå amok med løb.. måske det kunne være noget for dig? (tror dog at sådan et ur er temmelig dyrt)

 • Jeg har også døjet med skinnebensbetændelse i over 10 år – og prøvet med tigerbalsam, benvarmere osv. Det eneste, der har hjulpet for mig er at tage en laaaang pause (flere år), hvor jeg har dyrket anden motion, svømning og yoga f.eks. og så træne uendeligt langsomt op med løb igen på så blødt underlag som muligt…
  Hvad skyldes skinnebensbetændelse egentlig? Det er jo en overbelastningsskade, men gad vidst hvorfor alle har så hulens svært ved at slippe af med det???

 • hey 🙂 ville lige spørge hvilken størrelse din læderjakke fra jofama by kenza er? og også spørge hvor du har købt den? overvejer meget at købe sådan en 😉
  btw, dejlig, afslappet blog, elsker den 😉

 • Fed konkurrence! Håber da at jeg vinder! 😀 Elsker simpelthen de sko!

  – Men nu til skinnebensbetændelse. Jeg har selv døjet med det, da jeg går til gymnastik og laver mange ting på gulv. Du skal holde skinnebenene varme, med benvarmere eller lange strømper eller lignende, undgå for meget løb på asfalt eller gulv, da stødet går op i skinnebenene, og massere dine skinneben igang i mellem (: Det er vigtigt du holder dig lidt i ro, da det kan blive kronisk (:

  -Katarina 😀

 • Ej, efter at have læst kommentarerne har jeg fået en spontan idé. Hvorfor ikke arrangere et bloggerløb en dag? Dét burde da kunne motivere folket 😉

 • Iiiih, jeg håber virkelig jeg vinder de fine sko!

  Jeg har ikke rigtig nogen erfaring med skindebensbetændelse, men mht. motivation til at træne, så kom jeg i hvert fald igang ved at melde mig ind i et fitnesscenter. Jeg melder mig til hold, og hvis jeg ikke møder op, så får jeg en bøde på 30 kr, hvilket er nok til at jeg tager mig sammen. Desuden synes jeg, at det hjælper meget på motivationen efterhånden som man kan mærke og se en forbedring.
  Men Saras blog er bestemt også god til at give motivation for tiden!! 🙂

  – Anne Kathrine

 • De er super seje, håber jeg vinder!
  Angående motivation så hjælper det mig, at skrive de dage jeg skal løbe ind i min kalender. Så er det ligesom enhver anden aftale, som man ikke kan ‘løbe’ fra. Og så behøver man heller ikke have dårlig samvittighed de dage man ikke løber, fordi man jo allerede har planlagt næste tur.

 • Ah, hvor ville jeg gerne vinde de sko – det er virkelig en blog-konkurrence der batter;-)

  P.S. Lover træningsbilleder fra en svedig omgang cross-fit.
  P.P.S. Der er jævnt mange lækre hankøn til cross-fit.
  P.P.P.S De træner ofte i bar overkrop 😉

 • Tigerbalsam på skinnebenet, vikle skinnebennet ind husholdningsplast også på med lange varme sokker, kunne være fodboldstrømper. Sov med det om natten også gentag det et par nætter 😉 Det gjorde min rumle ihvertfald i 3-4 dage også var det ovre 🙂

  – Julie.

 • Muskelvarmende creme eller tigerbalsam-snask og benvarmere på om natten er det mest effektive, når alt kommer til alt… Det siger mine gymnastik-erfaringer mig i hvert fald! 🙂

 • Jeg elsker dem Acie.. De er jo kamp fede!!

  Med hensyn til skinnebenbetændelse, så kan jeg anbefale at spise fiskeolie tabletter.. Jeg har i lang tid døjet med begyndende skinnebenbetændelse (kan man sige det?) når jeg løb intervalløb (især i forbindelse med, at jeg spiller håndbold, altså trykket på skinnebenet når man som fløj spurter frem på banen hver anden minut!) og der foreslog min træner, at jeg skulle begynde på at æde noget fiskeolie og efter.. tja.. 3 dage lagde jeg slet ikke mærke til smerterne mere, men jeg skal dog huske at spise tabletterne hver dag ellers kommer irritationen tilbage, men hellere æde dem end have ondt!

 • Wheee – jeg håber, jeg vinder dem! 🙂
  Ang. skinnebensbetændelse, så fik jeg følgende råd, da jeg fik lagt program ved FW (og det er altså herrebesværligt at beskrive): Læg dig på ryggen, bøj benene og træk dem op mod brystet. Saml hænderne under knæene, så du holder benene fast i denne stilling. Stræk foden helt ud (tag evt. skoen af, hvis den forhindrer dig i at strække helt). Hold i 10 sek. Bøj derefter foden modsatte vej så meget ind mod skinnebenet som muligt. Hold i 10 sek. Gør det skiftevis nogle gange. Det er altså kun foden, man bevæger. Det kan godt gøre lidt nas i skinnebenet, men det har halveret mine problemer med betændelse.

  Til gengæld har jeg ikke fundet fidussen til at holde motivationen (andet end at følge Sara!)

 • De er bare drønfede – jeg er sikker på, jeg vinder motivationen til løbetræning tilbage, hvis jeg vinder et par! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top