Du læser nu
SHADY GIRL

SHADY GIRL

SHADY GIRL

Jeg har længe haft et rigtigt godt øje til Andy’s shades, og har forgæves prøvet at finde ud af hvad mærke de er – har læst indlæg efter indlæg igennem, men desværre uden held… Er der mon nogen af jer, der ved det!? Jeg er helt lost!! Har overvejet at smide en kommentar og spørge, men på den anden side, virker hun ikke lige som typen der svarer…. Og on that note – hermed lige en kollektiv undskyldning for, at jeg selv ligger rimelig langt bagud med mail+kommentarer these days. Specialet skal snart i hus og det kan være en hård prøvelse at få døgnets 24timer til at række til speciale, blog, Looklab og et minimum af social kontakt for at undgå total sindssyge. Kæmper virkelig for at holde hovedet oven vande, så håber at I vil bære lidt over med mig og min til tider mangelfulde tilstedeværelse i kommentarfelterne, til jeg har fået sparket specialet i mål 🙂

KH,

Acie – som pt står og stresser lidt af i køkkenet efter en lang dag… Olivenbrød i ovnen og hjemmelavet pesto comin’ up!

 Kommentarer (21)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top