Du læser nu
Just Another Day

Just Another Day

Just Another Day

Jeg indhentede lidt tabt søvn inat, men følte nu stadig at verden var lidt sløret, da jeg vågnede… eller… at jeg måske selv var lidt sløret… forsøg på at forevige dagens outfit bekræfter den teori til fulde.

Just Another Day

.. så derfor blev frokosten også lidt ekstra lang… spiste japansk i gode venners selskab – og jeg grinte i al stilhed af Johannes, der (som den eneste) insisterede på at bruge kniv og gaffel.. tøhø.. mænd.

Just Another Day

.. og vi tog alle sammen skoene af, som man nu skal… meget autentisk.. jow jow.

Just Another Day

Og i løbet af eftermiddagen tog vi en lille pause – med kaffe, KEX (hvem kan modstå at teste ny smagsvariant med chokolade og banan… nom nom) og Blondinbella’s nye magasin. Fordi man er nysgerrig. Jeg blev drillende spurgt, hvornår mit magasin ville udkomme – Magnus ville nemlig gerne stå for den månedlige lastbils-reportage.. H.a.h.a.h.a.h.a… hmpf.

Just Another Day

Kom sent hjem fra kontoret og måtte hive mig selv i ørene, for at komme ud i løbesporet… Én af de dage, hvor motivationen lidt lod vente på sig – men regnvejr har altså aldrig hjulpet på den slags… Anyways – beløningen er et styks fodbad. Jeg er livsangst for folk, der vil røre mine fødder, og omend de virkelig godt kunne trænge til en kærlig (professionel) hånd, så er der no way in heeeeell, at jeg vil lade det ske… Gik faktisk så vidt at jeg næsten overvejede sådan en fiske-behandling, da det var dagens tilbud på svenske GroupOn forleden.. det blev dog ved tanken…

Just Another Day

Kosteksperterne vil nok ikke give mig point for den her – men det er føde til sjælen…. hjemmebagt olivenbolle med god olivenolie (+salt og peber) og lidt hjemmelavet pesto… jeg fik stor frokost og er ikke specielt sulten – men det her… mhhhmmmmm… det er noget af det bedst jeg ved!

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top