Du læser nu
Lagom Sheer

Lagom Sheer

Lagom Sheer

Kører lidt på samme-farveskala som igår – nude og sort.. Idag har jeg dog add’et en hvid tee, som iøvrigt er sprillans ny og fra StigP. I sidste uge fik jeg nemlig en mail fra dem – de havde bemærket, at jeg godt kunne lide basis, og mente ret bestemt, at jeg derfor manglede netop deres basislinje i min samling… Og det er jo unægteligt et gutsy move, for med en så basis-spækket garderobe som min, er niveauet for kræsenhed efterhånden ikke helt ubetragteligt. Og items der således ikke heeeeelt lever op til de høje krav, kan derfor let blive glemt og gemt.. Men jeg er en sucker for gutsy moves og PR-mennesker der ikke spammer mig med upersonlige massehenvendelser, men derimod faktisk har klikket ind på min blog – ved hvem jeg er og hvad jeg kan lide. Så i mandags drønede jeg indom butikken i Kronprinsensgade og med hjem kom en hvid tee til samlingen.

Den er lagom sheer, enormt blød, har et godt snit og virker til at være i en kvalitet der sagtens kan bære vaskemaskine (her må jeg dog være endegyldigt svar skyldig – er ikke nået dertil endnu). Min eneste anke er, at den godt måtte være marginalt mere oversize, men er man mindre end mit 38-40korpus, så er det jo not an issue:) Nææ… Mine nye tee er kommet for at blive. I kan se lidt bedre modelfotos af den på StigP’s nyåbnede webshop (about time!) 😉

Lagom Sheer

Lagom Sheer

 Kommentarer (20)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top