Du læser nu
Sommerstænger; den moderne, den retro og den klassiske!

Sommerstænger; den moderne, den retro og den klassiske!

Sommeren er lige rundt om hjørnet og efter at have gjort fusserne sommerklar igår aftes, går turen nu videre til stængerne… Korte kjoler, shorts og nederdele kræver jo et silkeblødt understel – og hvem er lige født med det!? No one, ingen, rien, nadie! Istedet underligger vi os selv diverse tortur-redskaber, for at efterleve vores kulturs svært unaturlige normer – ak ja… The life of a woman! I år tester jeg 3 forskellige af slagsen; den moderne, den retro og den klassiske…

Den morderne er en fancy sag – Philips Lumea, som med laser svitser enhver hårvækst bort i en grad, så den aldrig dukker op igen… Sounds good, huh?! Og it is – men! For ja, der er et men…. Nu har jeg snart brugt den i et par måneder, og selvom jeg ikke har været drøn god til at være enomrt regelmæssig, så er jeg no were near at være i mål. Den har absolut hjulpet, og jeg er også blevet pletvist skaldet… men helt skaldet er jeg ikke endnu, og jeg mistænker, at det vil komme til at tage noget tid, før jeg er det…. måske til næste sommer, hvis vi fortsætter i nuværende tempo?!

Den retro er en Braun Silk-Epil Dual Epilator, som jo unægteligt lugter en lille smule af 80er… Men – det er den egentlig slet ikke. Den er udstyret med ny teknologi (der skulle gøre det mindre smertefuldt at bruge den) og er ovenikøbet også udstyret med et venus-blad, der tager ethvert lille mikro-hår epilatoren måtte have efterladt.. Den kan bruges i badet (plus!) og jeg er vild med den lille monterede lampe, der endegyldigt er døden for tidligere tiders helligdage.. Den er effektiv, men den er godt nok ikke sjov at bruge – tilgengæld er det ret sjovt, at man har monsterbløde ben i 3-4uger efter man har brugt den. Min erfaringer er iøvrigt, at det er værst første gang man bruger den – herefter kræver det bare lidt minor touch-ups ca. hver 2. uge.. Jeg har endda en veninde, som er tough nok til at bruge den i bikini-linjen (.. men hun er også tysk! Jernlady!), men jeg kan forsikre jer for, at that’ll never happen here… Oh nooo… Too painfull! Til benene derimod er den blevet fast inventar i mine rutiner…

Den klassiske – Gillette Venus Embrace… It always works… Og indtil jeg har fået laser-sappet min krop tilende, så vil denne også være bo fast i mit skab… Den har jeg iøvrigt skrevet lidt mere om HER!

 

Hvilken metode sværger I til!? Jeg er meget doven og all for bekvemmelighed – så del gerne, hvis I har gode erfaringer, med noget jeg ikke har nævnt:)

 

 Kommentarer (26)
 • Hej
  Er lidt spændt på at hører om dine resultater af Philips Lumea nu hvor der er gået noget længere tid 🙂

 • Hej
  jeg har brugt epilator i et par år og ja det gør ondt og svir efterfølgende.
  I december fik jeg Philips Lumea laser hårfjerning. jeg har brugt den siden og begynder at kunne se en stor forskel, det gør slet ikke ondt på mig, men i starten syntes jeg slet ikke den virkede, så derfor klikker jeg nu dobbelt, så hvert punkt bliver belyst 2 gange lige efter hinanden. jeg synes det tager rigtig lang tid og så kan jeg kun tage ca. et underben før den skal oplades.
  Jeg håber virkelig mine ben er fine og glatte til sommer.

  Nicole

 • …lige én ting mere… 🙂
  Ved ikke om nogen har hørt om sugering?
  Det er lidt ligesom voks, men modsat voks, hvor man hiver hårene af mod groretninge, så hiver man ved sugering hårene ud med groretningen, som hvis man hev dem ud med pinzet.
  Dette gør at man sjældent får indgroede hår.
  Har desværre ikke selv prøvet det, da jeg ikke kan finde en klinik på Fyn der tilbyder det…
  Har set ud af øjenkrogen engang at de vidst har noget sugering-halløj til hjemme brug på Bodyshops hjemmeside, men var ikke inde og læse om produktet og tror at klinik er vejen frem, da det er en speciel teknik man bruger, hvor man trækker sukkermassen hen over huden, hvilket for øvrigt næsten er smertefrit!!!! Så åbenbart en absolut WIN WIN WIN løsning (undtagen for pengepungen!)

  Har nogen kendskab til en klinik på Fyn – så giv den lige videre 😉

  /Trine

 • Hej 🙂

  Jeg bruger voks(under armene og i bikinilinien (af og til forkæler jeg migselv med en klinikbehandling, men ja det ER dyrt, men bliver godt og holder længe, og så får man den bonus at man får mulighed for at lure de prof af, og se hvordan de gør 😉 HAPS HAPS)og epilator bruger jeg til mine ben. Det gør ondt i starten men hårvæksten aftager med tiden ved begge metoder. Begge metoder gør også, at man ikke stikker, men at hårene er bløde når de vokser ud.

  Måden man kan undgå indgroede hår på eller i hvert fald nedsætte risikoen er bl.a. ved at bruge en blid skrubbe handske hver dag i badet, har en jeg har købt på en klinik til formålet. Derudover er det godt at bruge en skrubbecreme jævnligt, lav den evt selv af en god olie blandet med sukker effektivt, billigt og super godt for huden.
  Er det ikke nok kan man prøve med et produkt indeholdende eddike, der er beregnet til lige netop dette irri problem. Jeg har et fra Skin Docters der hedder Ingrow go. Mener jeg købte den på “feelunique.com”

  /Trine 🙂

 • Hej Hej

  Jeg er også svært glad for min epilator -indrømmet, den gør nas første gang, men jeg oplever også at det bliver mindre og mindre smertefuldt jo mere man bruger den. Dog er jeg også ramt af knopper når de tyndere – og lysere, ja tak – hår vokser ud igen – Nogen der har råd mod det??

  /naja

 • Hej alle! Der er lagt link ind til alle de forskellige produkter, så I burde kunne se priser og yderligere info dér:)

  KH
  SpecialeMusen

 • Jeg kunne også rigtigt godt tænke mig at høre om priser på de to teknologiske vidundre! Jeg er totalt smerteforskrækket for epilatorer, prøvede min mors i mine tidlige teen år og husker det som torturisk :/

 • Åha, så sandt som det er sagt! Jeg er også tysk (eller i hvert fald semi) og jeg bruger uden at kny min epilator i bikini-linjen 🙂 JERNLADYS, det er sgu da det, vi er!
  Men når det er sagt, så vil jeg også sige, at første gang er værst og der er intet, man ikke kan klare med lidt is og noget aloe vera.

 • Jeg bruger epilator i bikinilinjen og under armene. Det gør SÅ ondt de første mange gange, men efter noget tid vænner man sig lidt til det – lidt ligesom da man startede med at plukke øjenbryn 🙂 Jeg synes i hvert fald, det er det værd! Jeg bruger dog shaver på benene, synes det er for omfattende (og smertefuldt) at bruge epilator på benene 😉

  Kunne godt tænke mig, at høre hvordan det går med den der Philips Lumea, når du har brugt den i noget tid 🙂 Er den dyr?

  Kh Jeanne, http://www.jeannejohanne.com

 • Jeg er en klassiker – men hvor ville jeg gerne prøve retro metoden. Ok det lyder måske lidt sm agtigt, men det er altså kun fordi jeg ikke gider shave hver anden dag mere. Vil også meget gerne have en pris på retroen.
  /Camilla

 • ja, jeg er også v at teste;)
  sidste sommer fik jeg vokset ben professionelt og det holdt og var et fint resultat, men det er dyrt!

 • Ooooh, hvor er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste i verden, der bruger epilator – men der er godt nok langt imellem os! Er “gudsbenådet” med mørkt hår, også på benene, og epilatoren er skøøøøøn. En halv times indsats hver 10-14 dage, det er genialt! Også, at hårene bliver færre og tyndere med tiden. Luv’ it! Bruger kun skraber, hvis det virkelig kniber. “Hjemmelaser” lyder genialt, men prisen ikke?

 • Hvad koster de to første? Overvejer at prøve 🙂 især med den kommende ferie, hvor jeg ikke oooorker Gilette 😉

 • Her bliver det vist mest bare den klassiske, dog på den elektriske måde. Så er der ikke så store chancer for, at jeg skærer mig selv. 😉
  Har prøvet en epilator for nogle år siden og nøj, hvor gjorde det ondt! Min smertetærskel i benene er åbenbart ikke særlig stor.

 • For et par år siden købte jeg en (meget dyr) epilator, og det er nok det største fejlkøb ever! Det gjorde SÅ ONDT og tog sindsygt langt tid. Jeg svor at jeg aldrig ville bruge det redskab fra helvede igen, men gav det en chance igen sidste år… og fortrød. Av av av… never again. Så nu står den bare på good ol’ skraber indtil der dukker et bedre alternativ op 🙂

 • Jeg tager klassikeren, men kunne godt være fristet af den der laser-ting – men er der ingen bivirkninger ved laser-halløj? Spørger min paranoide side…

  Iøvrigt, så står der på deres hjemmeside, at laser-sagen ikke er velegnet til bl.a. lysblonde hår….og det er du?

 • Jeg er skitzofren når det kommer til hårfjerning: bikiniområdet, armhulerne, øjenbrynene og overlæben får jeg vokset på klinik, på lårerne bruger jeg med stor succes min epilator og underbenene får en tur med skraberen – udelukkende fordi jeg får knopper ad h til, hvis jeg epilerer det område… Mine hår kan åbentbart ikke selv finde ud igennem huden, når der bliver finere (som de jo gør med epilatoren).

  Jeg vil vildt gerne høre mere om laser-zapperen! Er selv super bange for den slags, fordi jeg har hørt at man kan få pigmenteringsforandringer af dem… Og prisen for at få laserbehandlinger lavet proffesionelt, kan jeg simpelthen ikke få mig selv til at betale, når jeg ikke er sikker på at det virker!

 • Hahaha, kom sådan til at grine af din kommentar om din tyske veninde. Den passer i øvrigt også meget godt på min egen af slagsen. I hvert fald har hun både gennemført de der Ironman-løb og dyrker sport på eliteplan ved siden af fuldtidsarbejdet. Om hun epilerer sig selv i bikinilinjen ved jeg dog ikke…

 • Den der Lumea ikk? Får man knopper på benene efterfølgende? Og jeg behøver vist ikke at spørge hvor ondt den gør – går ikke ud fra at du synes, at det gør ondt når du engang rendte rundt med en brækket ankel/fod uden at sige det helt vilde til det 😉

 • Jeg er til skraberen og det er sådan set kun en grund til: Jeg er udstyret med meget lyse hår på stængerne og der er forholdsvis få af dem.
  Så jeg bemærker dem oftest ikke før de virkelig er til at se.

  Så jeg kan fake glatte ben i længere tid, hvilket jeg ikke klager over 😀

  Som produkt til skraberen bruger jeg balsam, det er noget billigere end det der skum på dåse, så der spares lidt penge der, nu hvor bladende ikke ligefrem er billige.

 • Det her indlæg kan jeg vældig godt lide. Der bliver generelt testet lidt for få hårfjerningsprodukter linien over 😀 Så man sidder her og ved slet ingen ting. Tak for det!

  Jeg sværger til den klassiske. Mest fordi jeg aldrig har prøvet andet (eller nogen sinde har haft råd til at prøve andet). Det er ikke så slemt lige at køre skraberen over, når man alligevel er i bad hver dag, og så er benene fine hver dag, hvilket er nice, når man bor sammen med sin kæreste.

  Jeg har i midlertid et petit ønske om at falde over noget, som kan fjerne ens hår for good i 6 uger eller lignende (ikke kun på benene), da jeg nok skal ud og backpacke med min kæreste på et tidspunkt. Der er man ikke garanteret bad hver dag, og når man rejser i lande med en reel varme og flasher stængerne i nogle korte shorts, så er det ikke toppen, at der er hår på!

  Så Acie (eller jer andre), har I ikke prøvet noget voks eller et eller andet, der fjerner hårene effektivt i lidt længere tid? Både på ben, under arme og i bikinilinie!

  For resten tak for en super blog!

 • Hvad er priserne på de forskellige? Skulle da måske tjekke laseren ud som supplement til den klassiske. Er der ingen bivirkninger ved laseren?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top