Du læser nu
Whoopie

Whoopie

Whoopie

Nåmen… Hvad har I så lavet idag?! Jeg har bagt whoopies – et kryds mellem en macaron og en cupcake, og således en opskrift der bare skreg efter at blive testet… Hallelulja! Og så har jeg funderet lidt over, hvem det mon er, der har sendt chokolade til mig på kontoret!? Anyone!? Og så blev jeg spurgt af en gammel (.. kvindelig) kollega, om jeg havde fået nye bryster – var nødt til at kigge ned af mig selv, for at dobbelttjekke, men nej.. same old, same old.. friskt spørgsmål ellers.. Specialet!? Jow… det har jeg også skrevet lidt på. Måske ikke helt så meget, som man kunne have håbet på.. Men y’know.. There’s ups and downs – også i min effektivitet… Mhmm… Whoopie.

 Kommentarer (15)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top