Du læser nu
Coffee Break

Coffee Break

Coffee Break

Jeg bruger eftermiddagen på at advokere for, at dagens skal afsluttes med et glas… Hvilket netop afstedkom en lille misforståelse, da jeg i min iver kom til at sige ‘a’ lidt for fladt (… dansk), og en af drengene således troede jeg foreslog at vi skulle have glass… som i is.. “neeeeeej…. inte glass! glåååååååås då! fan!”, bandede jeg så lidt. Men helt ærligt – solen skinner, jeg lægger spændende planer for sommerferien OG det er fredag; det kalder jo bare på rosé! Jo det gør! Yes! Nu! Okay… måske ikke… Men senere ihvertfald:)

Og – jeg er jo rimelig meget svar skyldig i forhold til skjorten (jeg havde faktisk planlagt et indlæg om den, mens jeg var på ferie, men så blev det hele lige vendt på hovedet qua hospitals-hæng, og indlægget røg i ‘backup-mappen’…) – den er pretty perfect og fra H&Ms herreafdeling. Den er købt sidste sommer efter jeg havde spottet en pige i Zara med den på, forsigtigt prikket hende på skulderen og fremstammet “uuuursäkta! Vart kommer din skjorta ifrån? Jätte fin!”. Haps – 299SEK senere havde jeg erhvervet den perfekte skjorte. Den burde være en del af deres faste sortiment, og er af den slags der ligger pænt sammenfoldet med skjorteklemmer i plastik indpakning – og altså ikke hænger på en bøjle.

Coffee Break

Coffee Break

 Kommentarer (5)
 • Martina: noooope! I love it! 🙂

  Camilla: og jeg fik min rosé, gjorde jeg:)

  Caroline & Malsen: well – in all honesty, så får jeg jo så mange søde komplimenter herinde on a daily basis.. det ville da være lidt tyndt, hvis jeg ikke selv kunne gi’ nogen tilbage, wouldn’t it!? 🙂

 • Det er faktisk lidt grænseoverskridende at spørge andre om deres tøj, men sejt du turde 🙂
  Synes du ser fab ud i den coffee break!

 • Jeg må jo nok erkende at jeg ikke ville have turdet spørge et fremmed menneske hvor fx hendes(hans skjorte var fra, men jeg ville ønske at jeg gjorde.
  Og så må jeg sige at dit outfit (endnu en gang) er jätte fint ;D

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Haha…vejret i dag har da også været til glass, men helt sikket også til rose:-) Skjorten er rigtig god til dig, jeg syntes der er sejt at du bare tør spørge, det tror jeg ikke jeg turde. Men jeg er også en være tøs hvad sådan noget angår!
  God weekend:-)
  /Camilla

 • Oh I have the very same shirt!
  I always assumed I was the only one buying shirts in the men’s department, ah ah 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top