Du læser nu
På Vandet

På Vandet

På Vandet

Der er få ting her i tilværelsen, der kan gøre mig ligeså veltilfreds som kombinationen af sol over Stockholm+rosé+Skagenröra+udeservering på vandet+godt selskab…. På Mälarpaviljongen fik jeg igår hele balduljen – og der er nu ikke noget som at sidde og skvulpe på vandet, mens man lyster kaster rejer+rosé indenbords… Solbriller på og pæne mennsker over alt. Jow – mere Stockholm bliver det knappast. Resten af dagen gik med at strose rundt i solen, et lillebitte sving indom byen og til slut ‘Den Som  Dræber’-marathon på sofaen.. Alt imens stikket var trukket totalt ud. Aaaahh..

På Vandet

På Vandet

På Vandet

På Vandet

På Vandet

There’s nothing more than days like this that make me enjoy life more…. Stockholm at her very very best – sunny, charming, pretty, tasty, handsome… aaaand too many other adjectives for me to list here. I spent the day sipping rosé, eating shrimp sandwiches and enjoying the sun by the sea.. pretty amazing!

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top