Du læser nu
Söndagslugnet

Söndagslugnet

Söndagslugnet

… spreder sig langsomt… mhmm.. hele Sverige er ramt af Maggio-Madness, og det inkluderer således også mig… Jeg har derfor hørt “Satan i Gatan” på repeat hele dagen – det er altså et godt album. Og det fungerede både i træningscentret, i køkkenet, på en bænk i solen med specialet og på sofaen.. Jeg hørte hendes første album på repeat, foråret inden jeg flyttede til Stockholm – mens jeg planerede og drømte mig afsted.. inden andet end min eventyrslyst var sikker.. det er snart længe siden – og meget er vist sket siden:) Anyhows – mine to albumfavoritter “Välkommen In” og “Inga Kläder”…

Og hey, hvor har I bare været monster stille i den her weekend – er det mig, der har været absurd kedelig, eller har I bare allesammen været ude i det gode vejr istedet for hænge foran computeren!? 🙂

 Kommentarer (10)
 • Til det med feed’et? Desværre! Så teknisk er jeg slet ikke, men måske man på en måde kan lægge et filter eller lignende på, så det ikke sådan er til at stjæle?

 • Hej Tina – thanks for heads up:)

  Du får lige en kopi af det jeg svarede til andre der havde bemærket det: det er helt bevidst, desværre – men forhåbentligt ikke permanent. Vi er ude for, at vores feeds bliver ‘tyvstjålet’ så at sige af forskellige sites, som så bruger vores indhold. Eneste måde vi kan komme det til livs på, er at ‘ødelægge’ feeded lidt. Vi arbejder på en bedre løsning – så bear with us en kort periode! (og kom gerne med input, hvis I har gode tekniske idéer!?)

  kH

 • Hey Acie!
  Jeg ved ikke, om det er en indstilling du selv har fiflet med, men din blog er blevet lidt skør i Google Reader. Man kan bare se indlæggets overskrift og de tre første linjer. Ingen billeder eller noget..

  Bare lige FYI 🙂 Håber det kan laves tilbage til “den gamle måde”.

 • synes mitt hjärta blöder er helt fantastisk! åh gid man var svensk og kunne forstå lidt mere af hvad hun sang :p google translate er min ven

 • Hey Acie!
  Synes også hendes album er rigtig godt!
  Jeg var til hendes koncert i Lille Vega, og det var også bare fantastisk, dog kort, men godt! 🙂

 • Har været på weekend-tur, så har bare læst med fra iPhone, og orker ikke altid kommentere derfra.. 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top