Du læser nu
VIBE

VIBE

VIBE

De sagde imorges, at det ville blive 25grader varmt idag… Så jeg lader stængerne få friløb og indtager verden i én af mine yndlingskjoler – Sik Long fra SamsøeSamsøe (… som jeg efterhånden har fået erhvervet mig i en del forskellige farver…). Derudover kører jeg på med endnu en ny læbestift – den er fra Face Stockholm, hedder Vibe og jeg viser  den bedre frem laters… Ahh… Det’ rart, når solen skinner!

 Kommentarer (25)
 • ^altså jeg tænker, at det må være lidt ligesom at have kæmpe kasser… It works sometimes – men er mega træls andre gange… Og de dybe udskæringer gemmer man til fredag aften, selvom V-udskæringen optisk måske gør barmen lidt mere mindre…

  (… det er muligt, at jeg slet ikke gir’ mening by now.. jeg prøver bare at forklare – somehow – hvorfor jeg ikke kan se mig selv gå i absurd stramme kjoler hver dag… 1. jeg vil gerne trække vejret og 2. jeg synes ikke altid det er super passende… se – det var jo ikke så svært Acie;) ).

 • Chau; tusind tak!:)

  Emilie Johanne: Orv tak. Tror aldrig jeg er blevet kaldt en snack før. 🙂

  M: tak:) Og den er noteret – men den evige forbandelse til os med talje (.. og røv) er jo desværre, at intet sidder til i taljen, og hvis det gør, så sidder det også fandens stramt over maven. Og det tror jeg de fleste kvinder er enige i kan være lidt træls. Hvis man gerne vil trække vejret bare en gang eller to i løbet af dagen ihvertfald;) Og så er der også lidt det der med at man meget hurtigt kommer til at ligne en pin-up. Altså. Timeglas-figur ER jo sexet – men hvem kan lige overskue, at stå i metroen mandag morgen og ose af pin-up, mens man bare forsøger at komme på arbejde.. Det er fint nok i nogle situationer – men måske ikke super passenede altid. Dér kan man slippe afsted med lidt mere med en mere drenget figur:)

 • Jeg må også komplimentere din figur! Total misundelsesværdig timeglas!!!! Og nej, ikke nogen skjult sviner, men KLART en opfordring til at fremhæve den misundelsesværdige talje noget mere 🙂

 • Marina: tak!

  Matie: all good then! Var bare i tvivl om det var en af de der “øøj – din røv ser slet ikke ligeså stor ud som den plejer!!”-kommentarer. Erh. Tak. Haha. Men tak så! 🙂

  Caroline: ah, hvor sødt skrevet! Grazi mille!

  Kira: åårh – tror nu jeg er meget normales både hvad angår pænhed og inspirationshed. Og en fantastisk dag havde jeg absolut:) Tusind tak!

 • Hvor er du dog lækker i det her! ja med chance for at lyde som fyrende som min klasse når de snakker om de piger de syntes ser “fucking lækreud!” men du ser altså virkelig godt ud Acie.
  Kudos til dig 😉
  Og så må jeg også lige give de andre ret i at du har en virkelig flot talje, og så syntes jeg bare at outfittet over-all er meget chic, lidt casual, og meget sexet, pågrund af den stramme kjole, læder jakken, solbrillerne, og så selvfølgelig de røde læber som bare er ‘The icing of the cake’.

  Smukt, smukt og mere smukt 😉
  ps. er dette billede taget med selvudløser og stativ eller hvordan? 🙂

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Det var bestemt ikke på NOGEN måde ment ondt? 🙂
  Synes bare det er sjældent at man ser dig i stramt/tæt siddende tøj – og nu hvor man ser dig i det, så prøvede jeg såmænd bare at komplimentere det, men det virkede åbenbart ikke…..?

 • Nuj, hvor ser du slank ud! Må give Matie lidt ret… Havde da slet ikke opdaget din skønne talje.

 • Ida: Hmm.. det ved jeg ikke rigtigt – jeg synes ikke rigtigt jeg har så meget af sige om det. Muligvis fordi jeg ikke rigtigt er målgruppen!? Det var lidt en bleh-oplevelse:)

  Matie: haha – tak tror jeg nok?! Jeg kan ikke helt lure om det der egentlig var sådan et sviner-kompliment, som kvinder er mestre i at gi’ hinanden. Og jeg skjuler absolut ikke altid min figur og går heller ikke altid i oversize bluser, fx havde jeg skjorte på i fredags (https://acie.looklab.dk/dagens-outfit/coffee-break/), t-shirt på i torsdags (https://acie.looklab.dk/dagens-outfit/lagom-sheer/), empiretop i søndags (https://acie.looklab.dk/dagens-outfit/water-front/) og i fredags (https://acie.looklab.dk/dagens-outfit/wedgy-wedgy/) og t-shirt dagen før det (https://acie.looklab.dk/dagens-outfit/simplify-life/).. Man kan jo – i sagens natur – ikke have den samme stramme kjole på HVER dag:)

 • Wauw, Acie!!
  Du er jo lækz – forstår slet ikke at du altid skjuler din flotte figur, ved at gå i oversize bluser? 🙂

 • Det er så lækkert med det gode vejr!
  Laver du ikke en anmeldelse af ”Egoobost” som du gjorde med Styleby? 🙂

 • Nesta: Hehe… V for vibe, ik?! 🙂 Tak!

  Manja: TAK, hvor er du sød:) Jeg er jo no stick-on-legs, men det hele sidder heldigvis rimelig fornuftigt:)

  Camilla: do it! De er virkelig rare – min favoritter er denne (grå) og min sorte. PErfekte til outfit-kriser, kan dresses op og ned og passer derfor til hverdag+fest. Wiin!

  Caroline: den koster 280kr og fåes her: https://samsoe.com/shop/sik-long

  Tina: tak!

  Louise: Tak! (… rart at alle de timer i løbeskoene pays off;) )

  Christine: Hmm… Jeg bruger bare sådan noget “sømløst” undertøj under den, og så har jeg en almindelig Sue long under for at jævne det hele lidt ud:)

  Rikke: TAK:)

 • Vildt at den kan sidde så flot på dig. Har dem også, men så snart man har dem på (uden noget andet) får jeg flæske-facom, med tydelige trusser, sidedelle og topmave :-((

 • Hold da fest Acie, du er jo for lækker i det look!
  Jeg overvejer også stærkt, at få fat i nogle af de fine kjoler fra SamsøeSamsøe.
  /Camilla

 • Josefine: tusind tak! Jeg synes altid der er noget grænseoverskridende ved at have bare ben for første gang…

  Tine: tak!:) Det er den samme jeg altid har på – den fra Jofama:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top