Du læser nu
Dagens Valg

Dagens Valg

Dagens Valg

Vågnede imorges og følte mig enormt ukompliceret.. Altså, på den måde, hvor man er totalt ligeglad med at se fancy ud. Det sker tit for. Men dog i variende styrke. Men imorges var der intet at være i tvivl om – heller ikke da jeg i et forvirret øjeblik overvejede både neonpink tshirt-kjole, espadriller, hvid skjorte og shorts…. Næ.. Jeg rystede på hovedet af mig selv, tog mine jeans på, en nude top og et par flats istedet. Fordi det bare nogen gange er rart at ligne naboens datter – på sådan en lidt små-triviel måde. Jeg tror, at hvis jeg kun måtte gå i ét outfit resten af livet, så ville det nok være det her. Bare fordi det er rart. Og totalt ukompliceret. Kender I det? De der dage, hvor det bare er ligemeget… Hvor man ikke har behov for at føle sig hverken chic, smart eller moderne!? Og ville livet ikke være herligt, hvis det altid var sådan – rart og ukompliceret!?

Dagens Valg

I woke up this morning and felt really un-complicated. Not just simple. Uncomplicated. And I really like those days – were you forskake high-heels, dresses, shorts and fancy outfits… Simply because it doesn’t matter. You’re just not feeling it.

 Kommentarer (18)
 • Ah, men du ER jo bare chic, smart og moderne – uanset hvad du gør 🙂
  Dette outfit er rigtig fint og dejlig sommerligt.

 • Elsker det hva du har gjørt med blomster!! ;hhh
  Sounds like you brought them closer, the same as you did with the pic of yourself!! :5

  Klem-melK
  Nainha…

 • Line: Tak – og ja, me too… The uncomplicated ones unite! 🙂

  Guldsen: ah, thx.. du er sød:).. som altid!

  Em: tak!! følte mig nu ikke specielt fantastisk, men det gjorde ikke noget. Det var bare rart:)

  Line: den er fra Gina Tricot og købt på udsalg for 50SEK.. Mon ikke den stadig findes på udsalgsstativerne i DK også?! 🙂

  Sofie: haha – jeg synes ellers, at jeg så så pokkers sur ud, men det var det eneste jeg havde i fuld figur. som nævnt et par gange, så er det der med ‘dagens’ meget meget hurtigt overstået her i lejren:)

  Nesta: åh – her er det skam et helårs-fænomen:)

  Millarikke: Tak – jeg er også ret glad for den:)

  Louise: hehe, ja ik?! Jeg var dog slet ikke i tidsnød.. Jeg vare bare ukompliceret:)

  Caroline: hm.. jeg tror du misforstår lidt:) altså – pointen er jo netop at man IKKE går og tænker over det hele dagen. Man tænker ikke engang over det, når man tager tøjet på.. Dage hvor man bare føler sig 100% godt tilpas i jeans og en t-shirt:)

  Maria: tak:) Jeg havde også redt det idag!!

  Liselotte: tusind tak!! 🙂

 • Jeg ville ønske at jeg kendte til det, men kan ikke huske at jeg nogensinde har aft det sådan XD
  Okay det lyder virkeli snobbet “Det kan godt være at I er lige glade med om I ikke ligner en million, men jeg skal altså ligne en billion HVER dag!”
  Men jeg hader bare at gå rundt en hel dag og føle mig utilpas i det som jeg har på, og hvis jeg om morgenen tænker “årh, bare tag det der og det der på for du har travlt nu!” så ender jeg tit med at gå rundt hele dagen og prøve at finde en måde hvor på jeg kan ændre mit outfit så jeg kan lide det.
  Man kan tage en ring eller en halskæde af, eller tage sine leggins af, eller stoppe sin bluse ned i shortsene eller skifte sko (når man har valgt at skiftesko er mere vigtige end skole bøger XD)

  Mn altså du klarer det fandme godt, og det ser nu ikke ud som om at du bare har taget noget afslappet og behageligt på 😀
  Du ser (endnu en gang) godt og afslappet ud<3

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Hej 🙂
  Hvor ser det fint ud!
  Har nu et par gange, siddet og været lidt misundelig på den trøje der. Hvor er den fra? Og er det en som man stadigvæk kan købe?:-)

 • Du ser nu også utrolig skøn ud i det, så på den måde er det et utrolig smart “ukompliceret” outfit! 🙂 Og ih jo hvor jeg kender de dage, er glad for at andre har det på samme måde! 😉

  The Fashionphile

  -https://fashionphileme.blogspot.com/

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top