Du læser nu
På toppen af Stockholm

På toppen af Stockholm

På toppen af Stockholm

På toppen af Stockholm

…. bor jeg…. I en gade, hvor alle husene er lyserøde, hvor man hilser på hinanden på trappestenen og hvor alle hjælper gamle Louise fra 3. med at tage skraldet ned, fordi hun ikke længere kan hverken se eller høre.. Vi har også alle måttet love, at sige til, hvis håret sidder skævt en dag – for hun kan ikke længere se det i spejlet.. Men det gør det nu aldrig. Og på dage som denne hvor Stockholm er badet i forår og solskin, hopper jeg op i vindueskarmen og trækker byen helt ned i lungerne, mens jeg lukker øjnene lader solen tegne en fregne eller to på min næse. Jow. Der er rart heroppe. På toppen af Stockholm.

 Kommentarer (12)
  • Yeah, Stockholm er rart.. Og smukt.. Og absolut mit lille personlige frirum for tiden. Men som jeg læste i lufthavnen forleden så “jag är världsmedborgare – alla länder är mitt hem”. Home is where the heart is – da jeg boede i Californien tænkte jeg ikke én eneste tanke om Stockholm. Jeg var 100% hjemme i LA. det lyder måske mærkeligt.. Men jeg er meget adaptable.

  • Det der! Det ser bare skønt ud! Og hvor ER det dejligt at høre at du føler dig hjemme der. En god påmindelse til udenlandsdanskeren om, at man sagtens kan føle sig hjemme, selvom man ikke bor i Danmark. Ja, nogen gange kan man vel næsten føle sig mere hjemme udenfor Danmarks grænser 🙂

  • Åhr hvor hyggeligt. Jeg er godt nok også glad for min dejlige altan nu hvor vejret er skønt. Der er sol hele dagen + aften, en dejlig stol som kan lægges ned hvis man lyster, fine planter rundt omkring, næsten ingen vind og udsigt over alle de andre bygninger samt toppen af parken 🙂 Og får også ofte en sludder i elevatoren med en ældre og lidt skør dame – men på den gode måde, som altid har sin bedste ven med sig rundt. Er faktisk sikker på, at den dag den dør, da kommer man heller ikke længere til at se hende.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top