På toppen af Stockholm – ACIE
Wink Wink

På toppen af Stockholm

På toppen af Stockholm

På toppen af Stockholm

…. bor jeg…. I en gade, hvor alle husene er lyserøde, hvor man hilser på hinanden på trappestenen og hvor alle hjælper gamle Louise fra 3. med at tage skraldet ned, fordi hun ikke længere kan hverken se eller høre.. Vi har også alle måttet love, at sige til, hvis håret sidder skævt en dag – for hun kan ikke længere se det i spejlet.. Men det gør det nu aldrig. Og på dage som denne hvor Stockholm er badet i forår og solskin, hopper jeg op i vindueskarmen og trækker byen helt ned i lungerne, mens jeg lukker øjnene lader solen tegne en fregne eller to på min næse. Jow. Der er rart heroppe. På toppen af Stockholm.

12 kommentarer

 • pernille

  Wow! det ser virkelig godt ud! men tror selv jeg ville være dødbange for at falde ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yeah, Stockholm er rart.. Og smukt.. Og absolut mit lille personlige frirum for tiden. Men som jeg læste i lufthavnen forleden så “jag är världsmedborgare – alla länder är mitt hem”. Home is where the heart is – da jeg boede i Californien tænkte jeg ikke én eneste tanke om Stockholm. Jeg var 100% hjemme i LA. det lyder måske mærkeligt.. Men jeg er meget adaptable.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene nu i Norge

  Pas nu på, at du ikke dratter ud af det vindue:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idyllisk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovis

  Hvor lyder det bare dejligt! Jeg må til Stockholm på et eller andet tidspunkt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der! Det ser bare skønt ud! Og hvor ER det dejligt at høre at du føler dig hjemme der. En god påmindelse til udenlandsdanskeren om, at man sagtens kan føle sig hjemme, selvom man ikke bor i Danmark. Ja, nogen gange kan man vel næsten føle sig mere hjemme udenfor Danmarks grænser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilket herligt indlæg, Acie!
  Karlson på taget ville passe perfekt ind på sidste billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Smukt og farverigt beskrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Åhr hvor hyggeligt. Jeg er godt nok også glad for min dejlige altan nu hvor vejret er skønt. Der er sol hele dagen + aften, en dejlig stol som kan lægges ned hvis man lyster, fine planter rundt omkring, næsten ingen vind og udsigt over alle de andre bygninger samt toppen af parken 🙂 Og får også ofte en sludder i elevatoren med en ældre og lidt skør dame – men på den gode måde, som altid har sin bedste ven med sig rundt. Er faktisk sikker på, at den dag den dør, da kommer man heller ikke længere til at se hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er første billede er bare så fint! Virkelig hyggeligt. Jeg vil også bo i et lyserødt hus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Website

  Dybt misundelig er jeg på dig 🙂 elsker Stockholm og var faktisk rejsemålet på bryllupsrejsen. Så der er dejlige minder derfra.

  Solen skinner altså også her i lille Danmark, så det er altid noget.

  /Chau
  http://www.thetigerakachau.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dybt misundelig er jeg på dig 🙂 elsker Stockholm og var faktisk rejsemålet på bryllupsrejsen. Så der er dejlige minder derfra.

  Solen skinner altså også her i lille Danmark, så det er altid noget.

  /Chau
  http://www.thetigerakachau.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wink Wink