Wink Wink - Acie

Wink Wink

Wink Wink

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive farven irl – den er et kryds mellem skrig pink, koral, neon og orange… Meget meget fin imo. Havde spottet den i et svensk magasin og måtte fluks få mine små poter i den. Således, så gjort. Face Stockholm kan man få i rigelige mængder heroppe i Stockholm (… sjovt nok), men i København bliver det vist kun forhandlet hos ChaChaCha på hjørnet af Gothersgade og St Regnegade? Hur som helst – vi to bliver uadskillige sommeren over:)

10 kommentarer

 • Hej Sofie. jeg ved ikke lige hvor jeg skulle skrive det her henne, men har ledt længe efter den skrift type i bruger til overskriften, er det sådan du vil fortælle mig hvad den hedder?
  på forhånd tak. kh. N

 • Hej Julie.

  Du er ikke den første, der spørger så jeg håber, at det er ok, at jeg lige kopierer mit svar fra tidligere:)

  “Det er helt bevidst, desværre – men forhåbentligt ikke permanent. Vi er ude for, at vores feeds bliver ‘tyvstjålet’ så at sige af forskellige sites, som så bruger vores indhold. Eneste måde vi kan komme det til livs på, er at ‘ødelægge’ feeded lidt. Vi arbejder på en bedre løsning – så bear with us en kort periode! (og kom gerne med input, hvis I har gode tekniske idéer!?)”

  KH 🙂

 • Er det med vilje, at man i Readeren kun kan se et udsnit af teksten i dine indlæg og ingen billeder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top