Onsdagstræning? – ACIE
Dagens Valg

Onsdagstræning?

I forbindelse med, at jeg skulle designe mine helt egne løbesko (… yes, I’m still excited..) blev jeg medlem af Nike’s danske Facebook-gruppe. Dér har jeg spottet, at de hver onsdag afholder pige-træning i fælledparken. Helt og aldeles gratis for alle som har lyst til at komme ud at røre sig. Det er da win!? Hvis ikke jeg boede 600km væk ville jeg absolut svinge forbi – idag vil jeg istedet lokke min chef (… aka specialemakker) med ud oå Karlsberg Slott’s forhindringsbane. Hun ved det bare ikke endnu. Anyways. Onsdagstræning. Det starter kl 18 ved Østerbro Stadion – I kan læse mere om aftenens træning på deres Facebook-side (.. de er ret aktive med at opdatere, så I skal lige scrolle lidt ned for at finde den).

 

Og pssssst – det er idag, atjeg udlodder 3 af dem herFacebizzle…

6 kommentarer

 • Super godt initiativ at gøre det sådan. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Er det kun for at løbetræne? Lyder da bestemt interessant. Så dem godt nok ikke da jeg var ude forleden, der var da kun tai-chi mennesker på plænen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line: du er ikke den første, der har bemærket det, så jeg håber, at det er ok, at jeg lige kopierer mit svar: “Det er helt bevidst, desværre – men forhåbentligt ikke permanent. Vi er ude for, at vores feeds bliver ‘tyvstjålet’ så at sige af forskellige sites, som så bruger vores indhold. Eneste måde vi kan komme det til livs på, er at ‘ødelægge’ feeded lidt. Vi arbejder på en bedre løsning – så bear with us en kort periode! (og kom gerne med input, hvis I har gode tekniske idéer!?)”

  Som det ser ser ud nu, så håber vi på at finde en løsning imorgen – så hang tight! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yeah, var selv ude på en lille løber kl. 7 i morges, og har haft krudt i røven lige siden:-)

  http://www.antiblog-supercarla.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er det bare mig eller har du og de andre looklab piger fået lavet noget om, så jeres blogs ikke er så reader venlige mere? Nu skal jeg klikke ind på jeres blogs hver gang for at se indlæggene, i modsætning til før hvor man kunne se hele indholdet i readeren :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog en skam, at jeg bor i den anden ende af landet. Og ikke løber, hæ hæ. I stedet må en gåtur til den lokale Kiwi Minipris gøre det op for dagens motion. Det går nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Valg