Du læser nu
Vippig Kjol

Vippig Kjol

Vippig Kjol

Wuhu… Jeg har faaaablet om en vippig kjol i virkelig lang tid… Igår kom det så vidt, at jeg lagde problemet ud i plenum på specialekontoret… “Hvor tror du man kan finde sådan en nederdel?”, spurgte jeg fortvivlet og pegede på et billede af Lauren Conrad i en fin marineblå nederdel.. “…. spørgsmålet er jo snarere, hvor man kan finde sådan en pige!”, svarede en af drengene lidt kækt… “Lauren Conrad? Hende kan du finde i LA!”, svarede jeg… “Jaha! Og nederdelen kan du finde i H&M! H&M har alt!” blev der så svaret. Og rigtigt nok – igår aftes (10 sekunder inden lukketid og med Flotte i øret…) slog jeg til på den her sag. And the best part – prislappen lød på 79.95SEK.

Vippig Kjol

I’ve been wanting a skirt like this for way too long – yesterday I finally found one at H&M. Wiiin! So today has officially been named Skirt-Day. And I think I like it.

 Kommentarer (17)
 • Jeg har købt en à la din, bare fra mærket Dansk hos byflou.dk
  Modellen hedder Peppa og har også lommer. Jeg er så glad for den og den fungerer super til alle mine T by AW shirts!

 • Åh, sikke en lækker nederdel! Den må jeg virkelig ind og prøve – eller finde den på hjemmesiden, så jeg kan få den sammen med de 20 andre ting jeg har bestilt på det seneste 😉

  Tak for en alt for lækker blog!
  Kærlige hilsner fra Aalborg 😉

 • Arh prøvede også selv en alt for skøn nederdel i H&M lidt i stil med den der, den anden dag, men jeg følte virkelig bare at man kunne se min numse konstant! Som fellow tall-girl må du da også kende problemet – what to do? (:

 • Louise: do it – den også virkelig rar! 🙂

  Nesta: tusind tak:)

  Stine: tak! Og yes… tænkte, at det måske kunne blive fooor sødt.

  Stine KA: yes – we love spring! 🙂

  Kira: tak! 🙂

  Emilie: tusind tak – det vil jeg sige videre til den dygtige fotograf!

  Nicole: Tak! Og jo! Det er frygteligt! Men jeg har en Sue Long på under, som underkjole – much needed! 🙂

  rijah: tja – hvis der er meget tilbage fra dengang (oh sweet memories:) )… Som jeg har fortalt et par gange, så er beriget med en sund kulør fra the get-go. min bror er endnu værre end jeg, men han har også lidt mørkere hår. Vi har det fra min far:)

  Carina: tusind tak!! 🙂

  Fie: absolut! Men jeg tror du tænker på et indlæg smo Lotte skrev. Jeg kan godt huske hvilket du mener – prøv at tjekke inde hos inde. Du kan jo evt lige prøve søgefunktionen – det plejer at gi pay-off! 🙂

  Fashionislands: tak! Og well.. Jeg cykler jo overalt. Og går en masse. Og engang imellem styrketræner jeg også:) Men tror nu de er meget almindelige.

 • Hej hej!
  Må jeg godt lige spørge om noget, der ikke har med indlægget at gøre? (Lader som om jeg hører et højt “ja”:)) Jeg mener at kunne huske, at du på et tidspunkt henviste til en hjemmeside, hvor de fleste makeup- og skønhedsprodukter er testet og anmeldt. Er det korrekt? Hvis ja, kan du så oplyse navnet? Det er nemlig en rigtig god idé og kan sikkert godt guide mig her i mit ih og åh så store mascara-dilemma;-)
  P.S. Tak for en dejlig blog

 • Yes, nu ved jeg hvorn jeg skal style min nye “vippig kjol”:D Du er super yndig og rocker sej på én og samme tid, I like!

 • Ih hvor er det snyd du allerede har så smækre brune ben.. er det levn fra california, som gør du har haft en god basefarve? ;D

 • Den er bare super fin!

  Forøvrigt så er bliver dine billeder bedre dag for dag, hvilket er med til at gøre at jeg dukker op på bloggen igen og igen 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top