Du læser nu
5 Favoritter

5 Favoritter

1. Min foundationbørste fra Kicks: Jeg har altid lidt troet, at det der med børster var noget pjat, og at foundation fx havde godt af at blive ‘varmet op’ med fingrene… jeg er blevet klogere.. vil man som jeg, gerne have et ultra tyndt lag på udvalgte steder, så er en børste fantastisk… jeg bruger fx ikke foundation på kinderne eller i panden – men derimod gerne i t-zonen for at komme de værste ujævnheder til livs. Med børste bliver overgangene helt flydende og laget ekstra tyndt. Jo. Det er et hit. Synes jeg:)

2. La Roche-Posay Effaclar cleasning gel: Min hud er knastør i vintermånederne og kan nærmest ikke få nok fedt eller fugt. I sommermånederne er historien dog en anden, og jeg kan få tendens til fedtede pletter. Derfor er jeg stor fan af denne – det er helt vildt rart, at kunne ‘vaske sit ansigt af’ efter en lang, varm og små-fedtet dag. Derudover dufter den helt fantastisk og er uden parabener!

3. Øjenvippebukker fra Glamour: Jeg har i mange mange år sværget til at bruge en vippebukker; jeg har nemlig ikke særligt lange vipper, og de buer allesammen nedad. Ret træls. I mange år brugte jeg er dyr fætter fra Shiseido, men efter at den lille gummi-pude blev væk (… I travel a lot), tænkte jeg at jeg ville finde en budget-variant indtil jeg næste gang skal overseas. Det blev den her. Og jeg er blevet så glad for den, at jeg slet ikke har tænkt mig at vende tilbage til Shiseidoen. Næ. Den her er mycket bra; jeg købte den i svensku Cubus, så ved desværre ikke om den fåes i DK?!

4. Aquafresh tandbørste: Det her er ret stenet, det er jeg klar over. Men min begejstring vil ingen ende tage. Den er udstyret med ekstra lange tynde hår, som virkelig når ind mellem tænderne. Super cleeaaaan. Jeg købte et lager med hjem fra USA; it’s the best!

5. Braun Satin Hair Colour krøllejern: Jeg har mange gode hårdage for tiden (.. hvis jeg selv skal sige det 😉 ), og det er takket være den her fætter fra Braun. Den store trumle giver store, bløde hverdagskrøller, der giver håret et velfriseret finish, uden at man ligner én der bare is trying to hard… Yes. Hit.

 Kommentarer (16)
 • Jeg har en øjenvippebukker der er magen til, men den er købt i The Bodyshop 😀 Elsker den så meget at jeg har købt en billig bukker, for at bruge pudderne så jeg stadig kunne bruge den 😀

 • Har også det der krøllejern. har godt nok naturlige krøller, men anskaffede mig krøllejernet, fordi det jo ikke lige er altid at krøllerne gør som man selv vil. Har dog desværre haft meget svært ved at bruge det, da jeg syntes den er lidt for stor? måske er det bare fordi mit hår ikke er langt nok?

 • Rensegelen er fantastisk, jeg har ret uren hud og den gør underværker for mig. Jeg bruger også dagcremen, som fugter uden at fedte. Købte lige nye i sidste uge – sæben koster ca 125 og tror det var det samme for cremen, selvom der ikke er ret meget i. Ikke helt billigt, men absolut heller ikke dyrt

 • Rikke: haha, ja – blå til drengene og lyserød til pigerne.. sådan er det bare!

  Kas: jeg er også rigtigt glad for det!

  Cecilie: Dejligt! Men det troede jeg nu, at I vidste – altså, at jeg ikke er spor anderledes end resten af verden hvad den slags angår:) Jeg har også virkelig grimt hår, når jeg vågner om morgenen, sveder når jeg løber og har dårlig onde om morgenen.

  Camilla: haha, nej det skal du virkelig ikke!!

  Sascha: som skrevet synes jeg, at den dufter helt fantastisk:)

  SuperCarla og Ida: tjek – jeg købte min i Frankrig!

  Kira: haha – korrekt!

  Signe: det er da bare fordi den virker så! 🙂

  Malsen: dunno faktisk – har fået det tilsendt af deres PR-bureau… Men det gør det ikke mindre godt:)

 • Jeg kan heller ikke undvære min øjenvippebukker, som er fra H&M. Mine vipper står lige ud i luften og er ret lange, så hvis de får en gang mascara rammer de mine brilleglas, hvilket et vildt belastende! Ved godt jeg ikke skal klage over lange vipper.
  Jeg må prøve de børster 🙂
  /Camilla

 • Den cleansing gel lyder som det jeg har været på jagt efter.

  Døjer som dig også med en hud der også er tør vinter og fedtet om sommeren, så måske jeg skulle undersøge hvor jeg finder sådan en fætter henne.

  Nå ja, et vigtigt spørgsmål, hvordan med duft i den, for det synes min næse nemlig ikke altid er så sjovt.

 • Jeg elsker den her slags indlæg, hvor der bare lige er lidt nyt, og hvor det er ok at indrømme, at man ikke naturligt er udstyret med dådyr-vipper, hvide tænder, fejlfri hud eller bløde krøller. Heldigvis kan man da lave det!
  Din blog er fab.. tak!

 • Du har helt ret – det krøllejern er en sikker vinder! Jeg er også lidt mere end almindelig glad for mit, og det bliver brugt flittigt.
  – Og hvad tandbørsten angår, er jeg også helt enig. Og så skal den altså bare være pink 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top