Du læser nu
IN THIS MOMENT

IN THIS MOMENT

IN THIS MOMENT

Specialekontoret in all its glory… Her sidder jeg. Dag efter dag. Og således også in this moment… 🙂 Heldigvis står aftenen på rosé og italiensk med nogle veninder, så jeg forlader snart pinden og drøner mod Vapiano i Gamla Stan. Tjing.

IN THIS MOMENT

Det krævede alt hvad jeg har af rygrad, at modstå sådan én her… En ‘solskensbulla’ – ahmen, hallelulja!! Kanelbulla med kagecreme – jeg kan ikke se, hvordan det ikke skulle være godt!?!

IN THIS MOMENT

Istedet tænkte jeg, at jeg ville forlyste mig med en cola-light fra automaten.. Min irritation var til at tage og føle på, da jeg havde kastet to 5ere i maskinen, fået beskeden ‘SOLD OUT’ og derefter fået ti 1ere tilbage. Fedt. Tak for den. Møgmaskine.

IN THIS MOMENT

… jeg blødte dog lidt op, ved synet af Pixelstein, som i videoformat har underholdt mig hele dagen. Han er ikke så pjattet for det der med at ligge på maven, men er istedet blevet helt tosset med at stå op. Meget fremmelig ung mand. Han skal stadig holdes i hænderne for at holde balancen, men begejstringen er ikke til at tage fejl af, når først han har kæmpet sig op og hans lille ansigt fortrækker sig i et glædesfyldt hvin… Ah, lille Pix:)

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top