Du læser nu
Skärdgårdskänsla

Skärdgårdskänsla

Skärdgårdskänsla

Vejret er kølnet lidt af heroppe, så jeg benyttede chancen til at sporte min nye strik-fætter. Det kan ikke ses på billedet, men den har 3 guldknapper på hver skulder og lugter sådan lidt af sommer i Skærdgården. Ikke dumt – jeg har allerede prikket sæsonens to første Skærdgårds-ture ind i kalenderen, og kan ikke vente med at kople af blandt klipper, vand, venner og vin. Hov – og trøjen kommer fra Gina Tricot!

Skärdgårdskänsla

It’s been a little chilly today, so I’ve been wearing my new striped sweater. Yeah, I know. I have a few of those – what can you do!?

 Kommentarer (7)
 • Tusind tak fordi du tog dig tid til at svare 🙂 Jeg er også curvy, men nok med en anelse mere volumen en dig, så mon ikke en L vil være fin. I hvert fald tak og rigtig god weekend!

 • Sara: den er super rar:)

  Cecilie: du er ikke den første, der har bemærket det – det er desværre helt og aldeles med vilje, men forhåbentligt ikke permanent. VI er ude for at vores indhold bliver stjålet over på andre sites via vores feeds. Det er lidt træls, for vi har jo copyright, men det er ikke altid til at gennemskue, hvem der står bag siderne. Den eneste måde vi kan komme det til livs, er at ødelægge feeded lidt – vi arbejder på en bedre løsning (faktisk sidder vores tekniker og roder i netop dette sekund), så vi håber vi snart finder en bedre løsning. Sorry for the inconvinience!!! 🙂

  Tina: den er også rar. Faktisk føles den liiiidt vel stor i ryggen, men havde ikke prøvet den inden jeg købte den, så ejg håber den kryber bare en lillebitte smule i vask. Bare lidt:)

  Christine: min er en L, men som jeg lige skrev til Tina, så er den måske liiidt stor. Men jeg har altid svært ved bluser, fordi jeg er så ‘kurvet’ – det er svært at finde ting, der sidder ordentligt over hofte+skuldre, men som ikke er alt for stort over talje og mave… Den her falder lidt i den kategori:S Overvejer at købe den i helt navy også – men så ville jeg købe den i M!

  Tanja: Tak!:)

 • Hej Acie! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvordan den er i størrelsen? Evt. hvilken størrelse du har den i? Synes GT kan være lidt svære at vurdere og jeg har ikke mulighed for at prøve i en butik. Håber, du har tid til at svare midt i specialehelvedet 😉

 • Den sidder godt nok pænt på dig! Er især vild med sådan som den falder i ryggen. Elsker når den slags bluser er løse i ryggen 🙂

 • Søde Acie, du ser skøn ud.

  Noget helt andet: dine indlæg ser ikke så skønne ud i min google reader. Nærmere betegnet får jeg kun den første del af dem, og må så ind på din side. Ikke fordi man ikke ofte gerne vil det, men det fjerner lidt det smarte ved en reader. Kan du ikke bede nogle af tekniktyperne om at fixe det?

  KH

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top