Du læser nu
Bloggers Behind The Scenes

Bloggers Behind The Scenes

Jeg misser af gode grunde altid alle events… Eller.. ikke alle.. Men det er godt nok lang tid siden jeg sidst har været til noget som helst:) Ét af de events jeg ærgrede mig lidt over ikke, at kunne deltage i var Samsøe&Samsøe’s, som blev afholdt for et par uger siden, mens jeg havde travlt med at se sådan her ud.

Men jeg har jo nærmest noget SS på hver evig eneste dag (… hej Sue Long. Er du limet fast på min krop!? Jeg tror det…), og så kan man altid regne med cool stuff derfra – både event- og tøjmæssigt (jeg tror faktisk, at det sidste modeevent jeg var til, var et SS-event her i Stockholm, hvor vi endte med at danse hele natte lang på Stockholms klubber).. Og således også denne gang – den her video er da for godt lavet. Og gir’ et ret godt sneak bag om scenerne til sådan et blogevent. This is how it looks – behind the scenes:)

 Kommentarer (2)
 • Det ser godt ud 😀
  Man ville jo ønske man var inviteret til sådanne ting, især når man ser den her video.
  Det ser utrolig hyggelig ud, og det er sjovt at se alle bloggerne der går rundt og tager billeder af alt tøjet, og får deres venner og med bloggere til at holde agere tøj-holder XD
  Uhhhhja

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top