Om Gode Intentioner - Acie

Om Gode Intentioner

Om Gode Intentioner

Det startede så godt imorges… da jeg stod op, og var fuld af godt mod – håret ville som jeg, outfittet var ingen udfordring og jeg skulle have mine nye sunnies på, som netop er ankommet med posten. Jow. Det her skulle nok blive en fin dag.. Mycket fin, endda.. Og i al denne medgang, besluttede jeg, at det var dags at være lidt daring.. live on the wild side, I ved.. Så måske man skulle tage de høje hæle på? Bare fordi? Jo.. Helt sikkert.. Det er en brandgod idé. Hæle og nye sunnies – det her kunne ikke slå fejl!

Om Gode Intentioner

… og her er vi så nu. Hælene ligger i cyklen kurven, mens jeg sidder og stråler af ren magelighed iført et par flats… Jeg gir’ mig selv 10point for gode intentioner.

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top