Du læser nu
Røde Stænger

Røde Stænger

Røde Stænger

Hver gang jeg har de her bukser kan jeg ikke lade være med, at få den her sang på hjernen… Og den er jo intet mindre end absurd irriterende.. ‘Skjorta, kavaj och röda byxor’.. Yes, we got it. Hjernevask på et helt nyt plan!! Derudover går dagen med – surprise – at skrive speciale, drikke kaffe og glæde sig til det weekend for alvor.. Ahh..

Røde Stænger

Røde Stænger

I’m all swamped up writing my thesis… gaah… I’m torn between actually appreciating the opportunity to really dwell into a field of interest and being extremely bored with only working with one damn thing… Regardless, wearing red pants makes any day just a little better.

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top