Røde Stænger - Acie

Røde Stænger

Røde Stænger

Hver gang jeg har de her bukser kan jeg ikke lade være med, at få den her sang på hjernen… Og den er jo intet mindre end absurd irriterende.. ‘Skjorta, kavaj och röda byxor’.. Yes, we got it. Hjernevask på et helt nyt plan!! Derudover går dagen med – surprise – at skrive speciale, drikke kaffe og glæde sig til det weekend for alvor.. Ahh..

Røde Stænger

Røde Stænger

I’m all swamped up writing my thesis… gaah… I’m torn between actually appreciating the opportunity to really dwell into a field of interest and being extremely bored with only working with one damn thing… Regardless, wearing red pants makes any day just a little better.

16 kommentarer

 • Har heller ikke været så vild tidligere, men er blevet bedre på det seneste:) Det er meget sjovt.. Og en meget fin måde, at få lidt spræl i garderoben!

 • Elsker dine røde bukser! Jeg er ikke selv modig nok (endnu) til at hoppe i et par.. Når det kommer til benbeklædning er nok ret konservativ – det er overkroppen, der får lov at være sprælsk 😉

  /Anna

 • S: tak!

  Teresa: let me get back to you on that one…

  Kira: det behövdes!! 🙂 colooor!

  Helga: tak!

  Anonym: I have no idea!

  Guapa: hørt!

  Takashi: lol

  Guld.log: true true – og hey, heldigvis er både mine tasker og briller jo af den billige slags:)

  Pernille: tak!

  Lisa: yeeees!:)

  Emma: me too.. det tog et stykke tid -men nu er vi uadskillelige!

 • En bemærkning til din engelske kommentar: Jeg havde det meget på sammen måde mht. mit speciale. Jeg nød især de første måneder, hvorimod de sidste var en kende stressende 🙂 Held og lykke med det!

 • Som jeg har sagt før, så er leo og rød en lækker combo:-) Dengang du spurgte på tips til leojakken, var jeg allerede fortaler for det! Og du sporter det jo SÅ godt. Og den taske…..årrhh, hvor er jeg misundelig. Hvorfor er det, jeg vil have alle dine tasker og solbriller??!

 • Når jeg skal på ski og ifører mig lange underbukser kan jeg ikke lade være med at få “You sexy thing” på hjernen. Af ironien i det, forstås.

 • I et af dine ældre indlæg, er der et billede af en pige i løbetøj og med nogle sorte Nike Free løbesko. Du ved ikke tilfældigvis om de kan købes et sted i København vel? På Nikes hjemmeside fåes de nemlig kun i en mørkere lilla farve, men synes den lyse er flottest 🙂 Håber du kan hjælpe!

 • Hvornår afleverer du egentlig speciale? Bare for at høre om vi er på cirka samme stress-niveau 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top