Du læser nu
Help – Under Den Hvide Tee?

Help – Under Den Hvide Tee?

Help - Under Den Hvide Tee?

… You know it, I know it – jeg ELSKER hvide t-shirts…. Som i virkelige elsker… Men, hvad har I andre på indenunder!? Jeg kan ikke helt vurdere om fx min T by Alexander Wang bliver FOR sheer, hvis jeg ikke har en top indenunder?! The same goes for min nye StigP-tee… Hvad gør I andre? Med eller uden top under jeres hvide tees!? Input er much appreciated:)

Pic: Golestsaneh

 Kommentarer (33)
 • H&M´s lange rib-tanks er min redning – jeg har 7 forskellige farver og jeg har dem ALTID under ALT 🙂

 • Jeg kan godt lide, at man kan ane en fin bh indenunder. Ellers har jeg bare en hudfarvet bh på.

  Hvis toppen er virkelig gennemsigtig (som fx dem, H&M har for tiden), synes jeg dog en hudfarvet top er nødvendig.

  Acie, ved du hvor t-shirten på billedet er fra? Den ser perfekt ud. Jeg elsker også hvide tee’s 😀

 • Helt klart en stropbluse under en gennemsigtig t-shirt (giver Anna ret – Pieces seamless stropbluser er gode!).. Og aldrig en sort BH under en hvid t-shirt.. Personligt synes jeg, at der er ikke findes noget mere kikset end når piger fx har hvide stropbluser på, men sort BH under, så man kan se hvide og sorte stropper. Hvidt til hvidt – sort til sort 🙂

  /Kamilla

 • Pieces har sådan nogle seamless stroptoppe. Har set dem i hudfarvede derinde engang, og de er fine, når det bare er til ‘undertrøje’ 🙂 Ellers tænker jeg, at Magasin har sådan noget hudfarvet halløj.

  /Anna

 • En tube top er the shit under en hvid tee! Det er ret smart man ikke kan se stropperne, og det er sværere at se, man har en top under. 🙂

 • Hm.. Tak for input allesammen:) Jeg synes det er svært – jeg kan nemlig også godt føle mig lidt nøgen uden en top under…. Men måske en hudfarvet top så er en god løsning for mig.. Nogen der ved hvor man kan købe en? 🙂

 • Jeg synes det er utrolig flot at have en enkel trekants-bh/top i noget fin blonde, eller en fin farve – MEN, det kræver også at man har en forholdsvis lille barm, for hvis man som jeg bruger en e skål og samtidig er tynd, er det meget svært at finde yndige bh’er, som støtter nok. Virkelig irriterende, for hvis jeg skal have de fine bher er de altid for store rundt kroppen…. Nå men…

  Jeg plejer at bruge nogle sporty og lidt sheer bh’er – weekday og t by alexander wang er mine favoritter. De er rigtig flotte og enkle.
  Jeg synes ikke det gør noget at man kan se bhem igennem toppen, synes bare det er pænt .

 • Jeg bruger altid en lys beige/hudfarvet tanktop indenunder, det fungerer rigtig godt. Jeg bryder mig simpelthen ikke om at være halvgennemsigtig, det er jeg nok for blufærdig til.

 • Jeg bruger altid en hudfarvet bh eller en sort bh indenunder en hvid t-shirt, fordi jeg sys, det kan se meget fedt ud hvis man kan se den sorte bh 🙂

 • Genialt at du stiller det spørgsmål nu Acie – jeg har netop gået og tænkt lidt over det.
  Synes nemt man kan komme til at “ødelægge” det fine ved en sheer hvid/lys t-shirt, hvis man tager noget indenunder. Derfor har jeg ofte intet under, bare en fin sort BH – fx. en blonde-trekants-bh/bandeau-BH fra H&M, hvilket er fint og sommerligt synes jeg. Dog er mine sheer t-shirts også altid lidt løse i det, så det ikke bliver for meget af det gode 🙂 Synes også at Takashimaya har ret, rigtig store bryster + meget sheer t-shirt kan godt blive lidt vulgært. Så tror egentlig bare man skal klæde sig efter sin krop, og selvfølgelig sørge for at være godt tilpas. Fremover tror jeg, at jeg vil forsøge mig med en hudfarvet BH under, når jeg ikke lige har lyst til at alle skal kunne skimte min sorte BH.

 • Hvis t-shirten ikke er FOR sheer, bruger jeg typisk en hudfarvet bh under. Hvis den er lidt mere sheer, har jeg sådan en gammeldags undertrøje i gennemsigtig hvid og med tynde tropper på under. Lidt a la en gammeldags underkjole – bare som undertrøje. Virkelig fin og feminin. Har i lang tid været på jagt efter flere i den kaliber, men synes, de er svære at finde i ‘moderne’ butikker.

 • Et eller andet hudfarvet tingeltangel. En bh eller en top… det kommer lidt an på HVOR gennemsigtig den er. 🙂

 • Jeg plejer at tage en hudfarvet tee bh på, da den ikke kan ses igennem… Og så slipper jeg for hele tiden at sørge for at sætte toppen under t-shirten pænt… sådan én kravler jo op (skide irriterende :))
  Jeg håber du finder en løsning på problemet…

 • Jeg lever nærmest i S&S tank toppe (Sik, sue – nogey – du ved måske hvad jeg mener) som altid kommer på inden under t-shirt, andre bluser etc.

 • Jeg har blandede meninger.. Jeg synes, det kan være rigtig cool, hvis man kan ane en BH (uden blonder eller andet spøjst, men gerne i en farve) eller en bandeau-bh under! Det bruger jeg meget selv 🙂 Jeg er dog heller ikke indehaver af store bryster, der nemt kan blive vulgære (det tror jeg faktisk slet ikke, de kan blive, høhø ;)) – det synes jeg altså ikke er pænt, altså hvis det bliver for vulgært.. Men det er lidt en fin linje, synes jeg. Nogle toppe er ok med bare en bh under, mens andre ikke er – ifølge mig 🙂 Hvis jeg synes, den er for sheer, så tager jeg som regel en sort stroptop (den billige fra H&M ;)) under, da jeg synes, det er pænere, at man kan ane en sort stroptop under end en hvid – synes ikke altid hvid-på-hvid er så fandens pænt..

  Det var lige mine tanker 😀

  /Anna

 • Femilet’s t-shirt bh’er er helt fantastiske, de har en pæn lys rosa farve (måske faktisk lidt en Acie farve)og de bliver usynlige under selv ret gennemsigtige hvide bluser. Jeg er blevet fan – modellen hedder vist Farao.

 • Jeg bruger en pæn bh, har en ret cool sportsbh fra H&M Trend som jeg godt kan lide at bruge under lidt gennemsigtige ting. Hvis det skal være en hvid top, så skal den i hvert fald have samme udskæring som T-shirten. Synes slet ikke om, når man kan se toppens udskæring længere nede end T-shirtens, hvis det giver mening.

 • Jeg synes det kommer meget an på hvor store bryster man har. Jeg har ret store bryster, så jeg har som regel en tynd top indenunder eller hvis tee’en ikke er mere gennemsigtig end, at man vil kunne skimte en sort bh under, så har jeg en hudfarvet bh på. Kombien af store bryster og mget synlig bh bliver nemt lidt vulgært synes jeg

 • Jeg har ikke ret ofte hvid tee på, men når jeg har, så har jeg altid en grå eller nude top under. Synes tit at hvide tees er for gennemsigtige og så synes jeg tit at en hvid top under nærmest lyser igennem den. Så nude fungerer super for mig. Men det er vel ogdå næsten ligesom bare at have ingenting under – eller? 🙂

  /Stine
  https://mereglimmer.wordpress.com

 • Jeg har aldrig andet under end bh – synes det er ok, hvis man kan skimte, at den er der (hvis bh’en fx er sort) så længe t-shirten er lidt løs i det…

 • Hudfarvet BH! Ingen kan se, at den er gennemsigtig og det er meget finere end en hvid top inden under 🙂

 • Jeg har stort altid en hvid eller sort top inden under, men hvis det er en meget see through så tillader jeg mig en gang imellem at ha´ en kontrast farvet top på.

 • Når jeg har toppe/t-shirts på, der er lidt gennemsigtige, synes jeg det er utrolig flot hvis man bare har en enkel sort bh på indenunder. En kort bandeau top i en stærk farve kunne også være utrolig flot under en top med en nedringet bokserryg (eller hvad det nu hedder)

 • Jeg har ALTID en tynd hvid top indenunder… Altid. De kan størstedelen af tiden ikke ses, og de gør at jeg ikke vandrer rundt hele dagen og forsøger at dække over t-shirten med en blazer/cardigan, fordi jeg er nervøs for at den er gennemsigtig.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top