Help – Under Den Hvide Tee? – ACIE
Røde Stænger

Help – Under Den Hvide Tee?

Help - Under Den Hvide Tee?

… You know it, I know it – jeg ELSKER hvide t-shirts…. Som i virkelige elsker… Men, hvad har I andre på indenunder!? Jeg kan ikke helt vurdere om fx min T by Alexander Wang bliver FOR sheer, hvis jeg ikke har en top indenunder?! The same goes for min nye StigP-tee… Hvad gør I andre? Med eller uden top under jeres hvide tees!? Input er much appreciated:)

Pic: Golestsaneh

33 kommentarer

 • Jeg har en hudfarvet bh på eller en hudfarvet top på indenunder.

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  H&M´s lange rib-tanks er min redning – jeg har 7 forskellige farver og jeg har dem ALTID under ALT 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg kan godt lide, at man kan ane en fin bh indenunder. Ellers har jeg bare en hudfarvet bh på.

  Hvis toppen er virkelig gennemsigtig (som fx dem, H&M har for tiden), synes jeg dog en hudfarvet top er nødvendig.

  Acie, ved du hvor t-shirten på billedet er fra? Den ser perfekt ud. Jeg elsker også hvide tee’s 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg købt en hudfarvet top, som jeg tænker at teste med iaften! Jeg vender tilbage! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  hudfarvet bh!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Helt klart en stropbluse under en gennemsigtig t-shirt (giver Anna ret – Pieces seamless stropbluser er gode!).. Og aldrig en sort BH under en hvid t-shirt.. Personligt synes jeg, at der er ikke findes noget mere kikset end når piger fx har hvide stropbluser på, men sort BH under, så man kan se hvide og sorte stropper. Hvidt til hvidt – sort til sort 🙂

  /Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pieces har sådan nogle seamless stroptoppe. Har set dem i hudfarvede derinde engang, og de er fine, når det bare er til ‘undertrøje’ 🙂 Ellers tænker jeg, at Magasin har sådan noget hudfarvet halløj.

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  En tube top er the shit under en hvid tee! Det er ret smart man ikke kan se stropperne, og det er sværere at se, man har en top under. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm.. Tak for input allesammen:) Jeg synes det er svært – jeg kan nemlig også godt føle mig lidt nøgen uden en top under…. Men måske en hudfarvet top så er en god løsning for mig.. Nogen der ved hvor man kan købe en? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla: http://www.figleaves.com og de mærker der hedder Fantasie og Freya.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  Jeg synes det er utrolig flot at have en enkel trekants-bh/top i noget fin blonde, eller en fin farve – MEN, det kræver også at man har en forholdsvis lille barm, for hvis man som jeg bruger en e skål og samtidig er tynd, er det meget svært at finde yndige bh’er, som støtter nok. Virkelig irriterende, for hvis jeg skal have de fine bher er de altid for store rundt kroppen…. Nå men…

  Jeg plejer at bruge nogle sporty og lidt sheer bh’er – weekday og t by alexander wang er mine favoritter. De er rigtig flotte og enkle.
  Jeg synes ikke det gør noget at man kan se bhem igennem toppen, synes bare det er pænt .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger altid en lys beige/hudfarvet tanktop indenunder, det fungerer rigtig godt. Jeg bryder mig simpelthen ikke om at være halvgennemsigtig, det er jeg nok for blufærdig til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger altid en hudfarvet bh eller en sort bh indenunder en hvid t-shirt, fordi jeg sys, det kan se meget fedt ud hvis man kan se den sorte bh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Genialt at du stiller det spørgsmål nu Acie – jeg har netop gået og tænkt lidt over det.
  Synes nemt man kan komme til at “ødelægge” det fine ved en sheer hvid/lys t-shirt, hvis man tager noget indenunder. Derfor har jeg ofte intet under, bare en fin sort BH – fx. en blonde-trekants-bh/bandeau-BH fra H&M, hvilket er fint og sommerligt synes jeg. Dog er mine sheer t-shirts også altid lidt løse i det, så det ikke bliver for meget af det gode 🙂 Synes også at Takashimaya har ret, rigtig store bryster + meget sheer t-shirt kan godt blive lidt vulgært. Så tror egentlig bare man skal klæde sig efter sin krop, og selvfølgelig sørge for at være godt tilpas. Fremover tror jeg, at jeg vil forsøge mig med en hudfarvet BH under, når jeg ikke lige har lyst til at alle skal kunne skimte min sorte BH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ALTID en top inden under. Stort set alle tees er for korte til mig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis t-shirten ikke er FOR sheer, bruger jeg typisk en hudfarvet bh under. Hvis den er lidt mere sheer, har jeg sådan en gammeldags undertrøje i gennemsigtig hvid og med tynde tropper på under. Lidt a la en gammeldags underkjole – bare som undertrøje. Virkelig fin og feminin. Har i lang tid været på jagt efter flere i den kaliber, men synes, de er svære at finde i ‘moderne’ butikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hudfarvet bh….eller en sort, hvis det bare er til casual brug. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et eller andet hudfarvet tingeltangel. En bh eller en top… det kommer lidt an på HVOR gennemsigtig den er. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer at tage en hudfarvet tee bh på, da den ikke kan ses igennem… Og så slipper jeg for hele tiden at sørge for at sætte toppen under t-shirten pænt… sådan én kravler jo op (skide irriterende :))
  Jeg håber du finder en løsning på problemet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg lever nærmest i S&S tank toppe (Sik, sue – nogey – du ved måske hvad jeg mener) som altid kommer på inden under t-shirt, andre bluser etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har blandede meninger.. Jeg synes, det kan være rigtig cool, hvis man kan ane en BH (uden blonder eller andet spøjst, men gerne i en farve) eller en bandeau-bh under! Det bruger jeg meget selv 🙂 Jeg er dog heller ikke indehaver af store bryster, der nemt kan blive vulgære (det tror jeg faktisk slet ikke, de kan blive, høhø ;)) – det synes jeg altså ikke er pænt, altså hvis det bliver for vulgært.. Men det er lidt en fin linje, synes jeg. Nogle toppe er ok med bare en bh under, mens andre ikke er – ifølge mig 🙂 Hvis jeg synes, den er for sheer, så tager jeg som regel en sort stroptop (den billige fra H&M ;)) under, da jeg synes, det er pænere, at man kan ane en sort stroptop under end en hvid – synes ikke altid hvid-på-hvid er så fandens pænt..

  Det var lige mine tanker 😀

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne

  Femilet’s t-shirt bh’er er helt fantastiske, de har en pæn lys rosa farve (måske faktisk lidt en Acie farve)og de bliver usynlige under selv ret gennemsigtige hvide bluser. Jeg er blevet fan – modellen hedder vist Farao.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bh, what more do you need :)? Det er meget flot med en løs tee hvor man lige kan ane BH’n. Men ellers hudfaarvet bh hvis det andet er for våget. Glem toppen 😀
  xx Julie
  http://photofashionista.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger en pæn bh, har en ret cool sportsbh fra H&M Trend som jeg godt kan lide at bruge under lidt gennemsigtige ting. Hvis det skal være en hvid top, så skal den i hvert fald have samme udskæring som T-shirten. Synes slet ikke om, når man kan se toppens udskæring længere nede end T-shirtens, hvis det giver mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det kommer meget an på hvor store bryster man har. Jeg har ret store bryster, så jeg har som regel en tynd top indenunder eller hvis tee’en ikke er mere gennemsigtig end, at man vil kunne skimte en sort bh under, så har jeg en hudfarvet bh på. Kombien af store bryster og mget synlig bh bliver nemt lidt vulgært synes jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke ret ofte hvid tee på, men når jeg har, så har jeg altid en grå eller nude top under. Synes tit at hvide tees er for gennemsigtige og så synes jeg tit at en hvid top under nærmest lyser igennem den. Så nude fungerer super for mig. Men det er vel ogdå næsten ligesom bare at have ingenting under – eller? 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  jeg går altid med top under tøjet. føler mig næsten nøgen unden en undertrøje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har aldrig andet under end bh – synes det er ok, hvis man kan skimte, at den er der (hvis bh’en fx er sort) så længe t-shirten er lidt løs i det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hudfarvet BH! Ingen kan se, at den er gennemsigtig og det er meget finere end en hvid top inden under 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stort altid en hvid eller sort top inden under, men hvis det er en meget see through så tillader jeg mig en gang imellem at ha´ en kontrast farvet top på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger enten sådan en sort bandeau-bh fra H&M, da jeg syntes lidt sheer er fint, men ellers bruger jeg bare en hudfarvet tee-bh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når jeg har toppe/t-shirts på, der er lidt gennemsigtige, synes jeg det er utrolig flot hvis man bare har en enkel sort bh på indenunder. En kort bandeau top i en stærk farve kunne også være utrolig flot under en top med en nedringet bokserryg (eller hvad det nu hedder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har ALTID en tynd hvid top indenunder… Altid. De kan størstedelen af tiden ikke ses, og de gør at jeg ikke vandrer rundt hele dagen og forsøger at dække over t-shirten med en blazer/cardigan, fordi jeg er nervøs for at den er gennemsigtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røde Stænger