Du læser nu
Love in a Trash Can

Love in a Trash Can

Love in a Trash Can

Efter en små-sen aften igår og en tidlig morgen triller jeg rundt i et ægte mandags-attire.. Jeans; tjek – tee; tjek – læderbasse; tjek – hestehale; tjek… Jeg mental-highfive’r mig selv, for at være ekstremt predictable. Derudover er det virkelig mærkeligt vejr – det ene øjeblik skinner solen og det næste står det ned. Mit hår bærer tydeligt præg af, at være blevet fanget i en solid rengskylle tidligere. Hello frizzz – how nice of you to join! Eller.. Mja.. Not so much. Håber dog, at solen holder ved – har en date med en tagterrasse, noget rosé og en flok venner.. Ah; la vie en Stockholm – trés bien!

 

Got home kinda late last night and had to get up early this morning – so I’m all comfy in my jeans, tee and leatherjacket. I find strange comfort in my own predictability.

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top