Du læser nu
Peep Peep

Peep Peep

Peep Peep

Kan I huske mit peepshow?? Og ‘den mest perfekte sheer top verden hidtil har set’?? Well – H&M slår til igen og for 49SEK/stk slog jeg også til igen. Haps, haps og HAPS.. De fåes i adskillige farver og jeg slog til på en ny hvid (… den jeg havde var blevet gul og døde at some point i LA!?) og en nude. Den sorte er fra sidste år… Og så har jeg vist også en stribet somewhere!? Perfekte til varme sommerdage!

 Kommentarer (18)
 • […] og de er begge fra HM – den ene er i rib og den anden er den sheer ven, som Acie også har skrevet om et par gange. Det gode ved begge modeller er at de har lidt længde, så for sådan en høj starut […]

 • Min er desværre allerede blevet fnulret efter at jeg har brugt den i to dage:(
  Men elsker dem alligevel, har lige købt mig to stk.

 • Jeg bruger dem som Malsen skriver sammen to og to eller med en anden top. Især sort over hvid er jeg glad for. Den røde er i det sidste HM katalog så den skulle også gerne være online pt.. Den sorte her denne bestillingskode: 95-6889. Så skulle det vist være til at finde de andre farver via den..

  Jeg tror jeg vil prøve at følge dit råd Malsen og nøjes med de 30grader.. Så hjælper det måske på at undgå fnuldre problemer med de nye..

 • Du har ret, Acie – det er sådan ca. verdens bedste top! Jeg købte alle de farver der var sidste år og bruger dem tit dobbelt fx hvid under grå eller sort under nude, så bliver de mindre gennemsigtige og får en lækker lag-på-lag effekt.
  Håber den røde kommer online også….den må jeg have fingre i.
  Jeg har i øvrigt slet ikke oplevet problemer med mine og de er virkelig blevet brugt flittigt. Vasker dem på 30 grader.

 • jeg har heller ikke lige helt forstået hvad man tager på under. Synes de er for gennemsigtige til kun en BH og når de er med “bryderryg” er det lidt svært at have en top under?!

 • Hvad tager man på under sådan en? Har selv stået med dem i hånden flere gange men altid droppet dem fordi jeg ikke aner hvad man tager på under.. bare en anden top eller kun bh? De er jo ret see-through..

 • Jeg elsker også disse toppe og det var efter Charlottes skriverier om dem at jeg jagtede dem.. Jeg har efterhånden 5-6 stykker og alle er fine selv efter flere vaske bortset fra den sorte! Ved ikke om andre har oplevet dette? Jeg har nu købt en sort fra det nye kuld og håber på mindre fnulder.

  Dog vil jeg bemærke at toppen er lidt længere og lidt smallere foroven imo..

 • Jeg synes også toppene er vildt fine! Jeg købte to sidste år, som desværre blev meget fnulrede inden for kort tid… ikke desto mindre gav jeg dem endnu en chance i år, da modellen er fin og prisen lige så, men men men kvaliteten er den samme, de fnulrer rigtig meget! Det er værd at tage med i ens overvejelser, inden man tage spurten til den nærmeste h&m 🙂

 • hvordan er de i kvaliteten? jeg er altid så skeptisk med h&m. det kunne være skønt, hvis du ville lave en guide med basis-bluser, da jeg synes det er svært at finde ud af, hvad der er værd at betale for.

 • De er virkelig fine! Jeg købte selv en sort én sidste år, men den blev mega fnulret efter en gang vask, hvilket var lidt øv. Jeg håber at disse er en lidt nyere (og forbedret) udgave af den jeg havde sidste år, for så skal jeg da helt klart have fingrene i dem! 🙂

  xxx
  Emma fra http://www.emmasilke.blogspot.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top