Du læser nu
Apricot vol II

Apricot vol II

I var en del, der spurgte ind til min abrikos-farvede sweater, så jeg laver lige en re-run af det her indlæg🙂 Lige nu, er jeg nemlig på vej på landet.. Oh la laaa – jeg elsker Skärgården! Tasken er pakket med sweaters, jeans og rosé – stikker snuden ind med et vykort, når jeg er fremme:)
Apricot vol II

Apricot vol II

Jeg udtalte for nogle dage siden, at jeg er vild med alt hvad der er fersken-agitgt. Farven, smagen, duften. I am. Men jeg kan godt udvide kategorien til abrikos også – lidt sødere, lidt mindre og lidt stærkere i farven. Jow. Jeg er ret vild med abrikos også. Så selvfølgelig skulle Sara her være min – hun er ikke specielt fash. Men enormt Acie. Og idag forcerer vi verden sammen med jeans, converse og perleøreringe – mens vi matcher husene i Vasastan lidt.. Det er jo ikke Stockholm for ingenting.

I love peach…. and apricot.. So obviously I needed to get this sweater – not very fash, but very Acie!

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top