Du læser nu
Tunge Tasker

Tunge Tasker

Tunge Tasker

Nogle af jer har måske bemærket, at jeg den sidste 1½ uges tid har rendt rundt med et stofnet over skulderen (se fx her)… Jeg havde én af de der fantastiske morgener i starten af sidste uge, hvor jeg lige startede dagen med først at smadre min telefon (doh!) og derefter smadre min taske (dobbelt-doh!). Tilbage i USA tog jeg livet af min ellers elskede Black Lily-taske, som iøvrigt var en gave til mig selv (.. fra mig selv), da jeg blev bachelor og skulle flytte til Stockholm, starte på ny skole og derfor havde brug for ny skoletaske (obviously). Men da den døde, blev repareret og døde igen gravede jeg min gamle Dixie-sag frem fra gemmerne. Og det gik også fint. Indtil sidste uge, hvor også dén måtte lade livet – bedst som jeg var på vej ud af døren.

Og jeg har sagt det før – jeg er ikke en taske-pige. I don’t know why. Men jeg kan ikke hidse mig op over tasker. Shoes, derimod. Oh la laaaa. Anyhow. Med 2 døde tasker i samlingen (… er 2 overhovedet en samling!?) var gode råd dyre – heldigvis fandt jeg mit stofnet fra SS på tøjstativet. Jeg kan ikke engang huske hvornår eller hvordan jeg har fået fingrene i det – men jeg lover jer, at jeg sendte kærlige tanker mod SS’ hovedkontor, da det dukkede op i min hukommelse. Meeeen. Det er jo trods alt lidt uholdbart at ens eneste taske er et stofnet. Trods alt. Og much to my luck, dumpede der en ny lædertaske ind af min brevsprække idag. Needed net fra Black Lily. Og som de skrev på kortet, havde spottet at ‘Needed Net vist er much needed’ – ha! Oh so true! Skulder-strop; tjek! Læder; tjek! Helt stille og rolig; tjeeeek! Rimelig meget win i min verden.

Egentlig var det vist ligeså meget et tak, for at I var så mange, der havde leget med på Facebook – så hermed sender jeg takken videre:) TAK! Jeg havde virkelig brug for en ny skoletaske. I samme ombæring kan jeg dog tipse om, at efter SamsøeSamsøe spottede at jeg sportede deres net, så gir’ de nogen væk på deres site (både i sort, pink og grøøn).. Ville gerne ta’ mere cred’ for det end det – men jeg har ikke haft noget med det at gøre. Andet end at blive reddet af deres net selv. Og nu lægge mås til deres site. Really. Min mås er der. I kan finde det HER:)

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top