Hot Mama

Hot Mama

Det’ næsten forkert. Det ved jeg godt. Og jeg mistænker, at Pixelstein’s ankomst har haft noget med at gøre. Jeg lover dog, at jeg på ingen måde selv har hverken planer, tanker eller ønsker om at få sårn’ en Pix. Før om laaaaaaang tid ihvertfald. Men derfor er jeg nu alligevel begyndt, at synes, at det er lidt hyggeligt at følge med hos andre, der har det. Og måske nogle af jer allerede har opdaget hende, for hun flyttede ind på min blogroll for en måneds tid siden. Anine. Der netop er flyttet til København. Hvorfra? L.A. selvfølgelig.. Men hun skriver jo på svensk? Ja – for hun er halvt svensk og halvt dansk.. Så there you have it – Sverige, Danmark og LA i én og samme stylish dame; hvem er overrasket over, at jeg bare ikke kan få nok?!……. nå – ingen?! Det er jeg heller ikke selv 😉

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top