WHITE

WHITE
Spottede Signe igår. Og det er jo lidt svært ikke, at synes Signe er mægtig fin på den der mægtigt hippe og monokrome måde. Og til 179kr er det jo ikke fordi hun er sådan et meget dyrt trendkøb. Men ändå. Kan ikke helt vurdere om Signe måske ikke helt passer ind i mine garderobe. Selvom hun er mægtigt fin. Og hip. Self.

8 kommentarer

 • Billedet gør nok noget i forhold til læderet – det er ikke helt så tydeligt nupret i virkeligheden. syntes faktisk at hun gjorde det helt ok i forhold til at lægge skjule på hvor billig hun var. Kunne imo let have været fra Zara eller COS. Men hun røg nu tilbage alligevel. Mest fordi jeg ikke lige kunne overskue hvornår jeg skulle bruge hende:)

 • Den fine mini taske kan da næsten passe ind i alles garderobe! Den er da sådan tilpas neutral at den vil kunne passe til den meste 🙂

 • Hvor er skønheden fra? 😀
  Elsker den lille kobber detalje! Jeg er begyndt at foretrække kobber og ‘rose gold’, fremfor guld og sølv.
  Så flot det er<3

  xxCaroline
  thefashoinfrog.blogspot.com

 • Hmm… jeg kan godt lide Signe, og jeg synes ikke, hun ser billig ud. Selv ville jeg nok ikke få brugt en hvid clutch så meget, men den ville sikkert pynte fint i mit hvide hjem. 😀

 • Helt enig Signe er meget tiltalende – også i sort. Til den pris kan man jo godt få Signe i både hvid og sort 🙂
  /Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top