Du læser nu
Zara Camouflage Jacket

Zara Camouflage Jacket

Zara Camouflage Jacket

Efter at have set både Ditte og Anine i deres fine Zara-jakker, kunne jeg ikke lade være med at prøve den, da jeg spottede den i Sturegallerian forleden. Hmm.. Much contemplating.. Ville nok ikke bruge den med de lyse jeans, men nu var det lige dem jeg havde på 🙂 Tænker at den vil være et fint alternativt til min læderjakke – god til jeans og tee’s.. sneaks og ballerinaer.. y’know – classic Acie-stuff 😉

 Kommentarer (18)
 • Ida: 579dkk hvis jeg er rigtigt informeret:)

  Kira: haha – jeg er faktisk blevet i tvivl. Ved ikke helt hvad jeg ville bruge den med.

  Lullumut: tak!

  Camilla: tak – og hvis ikke man føler sig tilpas skal man ikke gøre det. Tror heller ikke jeg ville trække i full cami-suit, men en jakke kan jeg godt klare:)

  rijah: et hvad for meget!? 🙂

  Pia: jeg prøvede et L og den kunne absolut ikke være mindre. Very tight. Men jeg er også sart:) Eller – den er ikke tight i kroppen, men tight i armene. Men det er altid mmit problem.

  Louise: Agreed!! 🙂 579!

  Lisa: ret tight synes jeg!

  Guldsen: ha! Why am I not even suprised….. 🙂

  Lone: ville absolut gå efter M!

  Jeanette: jeg kan bedre lide Braun-fætteren. Den føles knap så cheap som Remington-modellen. Jeg tror dog også, at jeg fik tilsendt en af deres ‘discount’-modeller fra Remington (if that makes sense), så en af deres bedre modeller er muligvis mere sammenlignelig. Braun’en virker lidt mere gedin, og jeg synes også den er bedre til at efterlade ens ben helt glatte (selv uden venus-bladet) i forhold til Remington’en. Men igen – jeg tror den helt store forskel er at Remington sendte mig deres discount-model og Braun sendte mig deres super-model. Svært at sammenligne dem:)

  Louise: L! 🙂

  Fashionislands: tak!

  Charlotte: det er en top: https://acie.looklab.dk/k%C3%B8b/peep-peep-2/ 🙂

  Malsen: yeah! skal bare finde ud af om den hører til i min garderobe eller om den heller skal være fed i en andens.. Tænkeboks:)

 • Super fed til dig – også til lyse jeans.

  Din hvide tee, hvor er den fra? Jeg mangler basis tee’s i hvid og den du har på ser super god ud.

 • Fed jakke!

  Acie, jeg kan huske du har anmeldt epilatorer… 😀 Skal man kaste pengene efter den nye fra Braun, eller fungerer den fra Remington lige så godt? Braun koster jo dobbelt så meget… Men er den det værd? Vil gerne have bløde ben i laaaang tid :b

  Hilsen Jeanette, fast læser, der alt for sjældent kommenterer..

 • Øj den er fed. Overvejer at bestille den online – hvad mon for en str man skal have hvis man er 36-38 (tættest på 38)?

 • Ej, seriøst……behøver jeg fortælle, hvad jeg bestilte over nettet forleden og som er på vej til mig? Der da sgu da helt utroligt med os og jakker;) hahaha…..

 • Den ser super flot ud til dig, den er vel heller ikke så varm, så den snildt kan bruges til sommer 😀 et meget lille ps. der er vist sneget sig et for meget ind i Dittes link 🙁

 • jeg overvejer den også efter at ha’ set anine … og nu dig med den. den er sweet
  må man spørge, hvad den koster?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top