Du læser nu
Sunday Stroll

Sunday Stroll

Sunday Stroll

Ah – det meste af min weekend er gået med at indhente det arbejde jeg forsømte, mens jeg lå i en pøl af Skærdgårdshygge og rosé. Det går altså ikke ustraffet hen, lige at trække stikket et par dage. Phew. Men – nu er jeg endelig klar til at holde weekend. Søndag kl 17:31. Haha. Tidligere fik jeg dog lige sneget en kaffe-pause ind i arbejdet og sådan her ser jeg altså ud idag. Jeans og striktrøje og min nye bag, som jeg er vældigt kär i. Nu vil jeg smide mig til at få svaret på nogle kommentarer, så hvis nogle af jer venter svar i kommentar-felterne, så kommer de nu. Promizzze! Håber I har haft en god weekend ladies – det virker som om både I og jeg, har været lidt stille i det. Arbejde og solskin – hva’ kan man gøre!? 🙂

Sunday Stroll

I’ve spent most of my weekend catching up on work – obviously taking time off to hang out in the Archipelago doesn’t go without backlash. Daang. Had time to squeeze in a coffee break earlier and this is what I’ve been looking like today:)

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top