Du læser nu
Kom igen, Zara

Kom igen, Zara

 Kommentarer (13)
 • haha! Jeg syntes nu ikke at det ligner at din sko er for bred, mere at du har en virkelig ond tå (eller måske har du et lille hamster med i skoen ;D) som simpelthen har gnavet hul i skoen XD
  Ej jeg vil ikke være ond, men jeg syntes nu også at det lyder som en god ide at gå ned og klage.
  Om du får pengene tilbage er jeg ikke sikker på, men i det mindste har du klaget
  Og jeg er nu glad nok for at du så også viser når nu at der så er noget dårligt ved ZARA som kvaliteten af denne sko, for hvis man kun nævner de positive ting og vælger at tie når nu at der er noget dårligt, så er det måske heller ikke heeeelt ærligt 😉

  ^^
  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Hver gang jeg har oplevet at fodtøj er gået i stykker har jeg fået pengene tilbage igen 🙂

 • Hahaha, I får det jo til at lyde som om jeg har monster brede fødder;) for lige at klarificere – jeg går ikke skævt (I’ve been tested til løbesko) og har helt almindelige fødder. Jeg har 7 par ballerinaer fra Zara og har aldrig haft problemer med bredden før – det er absolut muligt at de har været for smalle, men så er det en anormalitet for Zara-sko:) Regardless – pointen er stadig at, jeg ofte køber ting og sager fra Zara og roser dem. Disse sko er ingen undtagelse – men fortjener I så ikke også at vide, når skidtet så går i stykker SÅ hurtigt? Ligegyldigt om det så er fordi skoen er unormalt smal eller skindet virkelig dårligt?! Udkommet vil jo være det samme for os alle – spildte penge og ødelagte sko.

 • Synes også det ligner, at din fod har været for bred til ballerina’en og derfor er læderet/stoffet blevet slebet mod asfalten. Jeg tror ikke du får meget ud af, at klage.. Slet ikke i Zara, men du kan vel altid prøve 🙂

 • Tror desværre heller ikke du kommer langt med den klage 🙁
  – Har oplevet den slags huller/revner i mine egne ballerinaer flere gange efterhånden, simpelthen fordi jeg ligger trykket på “den yderste side” af skoen, derfor bliver det slidt ned mod asfalten og det holder de ikke længe til

  – Men prøv da alligevel! 🙂

 • Nu er det bare en lille kommentar fra en garvet skoekspedient 🙂
  Men det ligner umiddelbart en revne der er kommet pga skoen er for smal til din fod, og ikke pga dårlig kvali. Da man sjældent ser læder revne midt i (noget andet hvis den var revnet fra en syning eller lign).

 • Det er SÅ ærgerligt!
  Har selv prøvet det med et par hvor sålen simpelthen knækkede mit over efter en 3-4 måneder, virkelig ærgerligt når man beslutter sig for at smide forholdsvist mange penge efter et par ballerinaer.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top