Du læser nu
Patriotisme og Zippers

Patriotisme og Zippers

Patriotisme og Zippers

Luncher på stamstedet… igen-igen-igen…. i selskab med en veninde fra København, der er på business-visit i verdens pæneste hovedstad;)

Patriotisme og Zippers

Hvad står du og siger Acie?? Uno mas, per favor!!!…. fraklip…

Patriotisme og Zippers

Drottninggatan in all its glory….

Patriotisme og Zippers

Hapsede noget pænt i Weekday… Og dem her! GENIALT!! Hvem har ikke et par jeans, hvor lynlåsen par-tout insisterer på at un-zip itself på de mest ubelejlige tidspunkter…. Those days are over! Acie vs zipper; 1-0!

Patriotisme og Zippers

Og noget pink i Zara… det bliver ikke mig og mili-jakken har jeg bestemt.. it’s goin’ back!

Patriotisme og Zippers

spottede også én af de famøse halsringe i H&M.. Og var liiiiige ved… indtil det gik op for mig, at den overhovedet ikke passer ind i Acie-garderoben.. Phew – saved by the bell!

Patriotisme og Zippers

Og efter at have været SÅ tæt på at fejl-købe, besluttede jeg at det var dags, at sige stop… På vejen hjem blev det til øl i solen med fin-fine venner. Carlsberg – probably the best beer in the world!… kan man vælge andet, når man er dansk i udlandet? I don’t think so… Min patriotisme viser sig in the weirdest ways!

 Kommentarer (19)
 • Synes også milijakken var fucking fræk! Så selvom Zara normalt slet ikke er mig stilmæssigt, måtte jeg alligevel ind for at kigge efter jakken – og der var kun one left!! ö og i min size!

  Så der fik jeg sgu lige taget min Zara-mødom, pga. dig og den nice blogning! tak!

 • Åh, jeg ville også så gerne have jakken – og i en L – så hvis du ik’ har sendt den retur endnu Acie, ville jeg super gerne overføre til dig og købe den – naturligvis for fragt og postbesvær og det hele også hihi.. 🙂 De har ik’ flere Online – og du ved jo – jeg bor helt ude ved Havet i det møøøøøøøørke Jylland… Zara har jo været så ondskabsfulde at ligge sig milevidt herfra… hihi..

  Men enig – pink bliver du glad for – og du inspirerer jo – så jeg ku’ da egentlig også gode sidde og få lyst til noget pink… ku’ jo starte med en Candyfloss… og arbejde ud derfra.. hihi..

  Og tak for tippet om lyn-lås-dimserne… troede det var fordi jeg var for fed mine Cheap Mondays’ hele tiden gik op… haha.. det er det nok også – men nu er der da hjælp at hente..

  Knus Tina 🙂

 • Please vil du ikke godt bringe dine hele indlæg med billeder tilbage i Google Reader? Det er virkelig ærgerligt at man ikke kan læse det hele 🙁

 • Haha, hvor skægt – endnu et område, hvor nogen er smarte nok at tjene penge på noget så uendeligt simpelt, som vi andre har gjort på “husholdningsmåden” i mange, mange år med helt alm. elastikker, eller som en anden skriver, hesteelastikker… :o)

 • Har også yndlings cheap monday jeans med svært træt lynlås, så skal da have fat i sådan nogle tingester.
  Og Carlsberg! Er i øjeblikket i Australien og læse et semester og elsker, elsker, elsker når en bar har Carlsberg. Det smager bare lidt af hjemme:-)Rekorderlig Cider er åbenbart the next big thing hernede, og det er nu også meget rart med en smag af Skandinavien en gang i mellem.

 • Hmn…på den ene side: så HAR jeg faktisk tænkt, at milijakken måske ikke var helt så Acie-tippet, som flere af dine andre jakker ellers er. På den anden side: Jeg elsker den! Virkelig. Den er så fin. Og måske har du ret. Du bliver nok gladere for noget pink;-) Men det er synd for jakken. For du ville unægtelig have klædt den godt;-)

 • Til jer der gerne vil se hvordan, zipholders fungerer:
  Søg på “zipholder” på google og se billederne.
  På google er der også en masse hjemmesider, hvor man kan købe dem:)

 • mine arbejdsbukser er også cheap monday, og det går konstant op! Det er simpelthen så irriterende. Jeg kan dog ikke helt se mig ud af, hvordan den dims der virker?

 • Ellers, heste elastikker!! Små sorte elastikker der bruges til at sætte hår på heste og til at lave cornrows osv. De går i stykker efter et par gange, men til gengæld så er det 300 i en pakke til 40 kr. Hilsen ridepigen 😉

 • Jeg har det på samme måde med min Cheap Monday jeans – som Anna – også når jeg ikke har dem på:(
  Må da lige se om jeg kan finde sådan nogle, de er jo geniale!

 • Har hørt fra en ekspedient i weekday, at det faktisk var en fabrikationsfejl på alle deres jeans. Har selv lige købt et nyt par sorte cheap mondays, og der var sørme en ny lynlås på! En som rent faktisk fungerer, så mon ikke de er klar over fejlen og er ved at rette op på det. Har hvert fald haft 3 andre par af denne model, og dette er det første par med ny lynlås 🙂
  Men ja, de små dimmere er super smarte! Desværre er alle mine også gået i stykker. Og har ikke set dem andre steder end i sverige og kbh. Suk altså 🙂

 • Anna – jeg har samme oplevelse som dig, men køber stadig cheap monday da det simpelthen er de jeans der gør det bedste for mine stænger 🙂 Og så er de jo rimelig billige..

  Acie – Jeg gætter på at det er den fine lyserøde “sleeveless dress” du har købt i Zara! Spændt på at se om jeg har ret 😉

 • STOP STOP STOP. Du må ikke sende milijakken tilbage – sælg den til mig i stedet!!
  Er det muligt??

 • Det er smart med de der elastikker til lynlåsen, men grunden til at Cheap Monday sælger dem er at deres jeans ALTID går i stykker i lynlåsen. Det er en eller anden fabrikationsfejl, tror jeg. Jeg har fire par, og de er alle gået i stykker. Det er pisse irriterende og jeg synes faktisk de burde stramme op! Er der ikke andre end mig der har oplevet det med deres jeans??

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top