Du læser nu
Pingla

Pingla

Pingla

Den her dag kan let gå over i historien som én af livets bedste… Ikke af nogen særlig anledning.. Bare fordi, den har været god… Og it’s about to get better – fik lige at vide, at der er bestilt bord på min all-time favo restaurant, Buco Nero i aften.. Yippieee – can’t stop smiling:)

 Kommentarer (6)
  • Tak for en hyggelig eftermiddag, frøken! (jeg tager naturligvis en god bid credit for den gode dag) Og tak for introduktionen til stamstedet! Snart igen forhåbentlig!

  • Hehe, de dersens små “hjælpere” til lynlåse er det sjoveste i verden!! 😛
    Mest fordi det bare ingen mening giver, mere eller mindre at reklamere med, at man laver bukser som ikke har lyst til at være lynet 80 procent af den tid de burde være lynet…. Selvom min garderobe nærmest udelukkende består at Cheap Monday bukser, må jeg indrømme at jeg nok synes at det er lidt en falliterklæring, at sælge førstehjælp til ens egne lynlåse.
    Men til gengæld: hvor er det fedt at se, at du får det bedste ud af det! Det er derfor jeg læser med hver dag 😀

    Kh

    Sidsel

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top